Ce manevră a făcut șoferul. O clipă de neatenție

O clipă de neatenție e plătită scump de șoferul autoturismului Skoda din imagine:


Șoferul (34 de ani, Buzău) e în stare gravă, preluat inconstient de pe str. Transilvaniei.

Cum s-a întâmplat

Reporterul buzoienii.ro a luat mărturiile celorlalți patru (!) șoferi implicați (în total cinci autovehicule au fost implicate în carambol).

1) Șoferul Skodei verde circula pe banda 1 (de lângă bordură) de la fabrica de bere spre centru. Pentru că avea în față un autobuz și o dubă a început manevra de trecere de pe banda 1 pe banda 2. NU s-a uitat însă în oglindă, pe banda doi venea o betonieră.

2) Skoda a fost izbită de betoniera care rula dinspre fabrica de bere către centru

3) Skoda a fost aruncată pe celălalt sens unde a fost izbită violent de au autoturism Renault, vezi foto mai jos (care venea dinspre centru pe banda 2).

4) Skoda s-a învârtit în loc și a ricoșat pe banda 1 pe unde circula un autobuz Trans Bus. A urmat impactul dintre autobuz și spatele Skodei


5) Asta nu e tot. Autoturismul Renault, după ce a izbit Skoda a ricoșat înspre trotuar.

Aici a izbit un VW roșu, care era parcat pe trotuar:

6) Șoferul Renault-ului a reușit să pună frână înainte de a intra în niște trecători aflați pe trotuar:

La spital au ajuns șoferul de 34 de ani în stare gravă și o pasageră din mașina acestuia de 64 de ani.

UPU Buzău:

În urma accidentului rutier produs pe strada Transilvaniei, din municipiul Buzau, la U.P.U-SMURD au fost transportate 2 victime: un barbat (soferul) in varsta de 34 de ani, care a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu traumatism cranio-cerebral, cu pierdere de cunostinta si multiple traumatisme la nivelul coloanei, toracelui, hemitotacelui, si o femeie in varsta de 64 de ani, care a suferit politraumatism prin accident rutier, cu traumatism cranio cerebral minor, hematom epicranian si multiple traumatisme la nivelul coloanei cervicale, toracelui, sternului. La acest moment, cele doua victime primesc ingrijiri medicale de specialitate.

loading...

5 comentarii la „Ce manevră a făcut șoferul. O clipă de neatenție

 • A FACUT MANEVRA GRESITA O SA L COSTE FOARTE MULT NASPA

  Răspunde
 • A iesit conlocuitoarele in capot si slapi, mooo! Nu are serviciu, mancatzas, ca e bolnave cu cardiece, a iesit sa vaza mare hantamplare. Sa le da primaria niste ajutoare despagubire, ca a suferit panice si traume de la hacccident, mancatzas! Hai, te trailes bahtalo!

  Răspunde
 • Am sperat ca ala cu Golfu e unu din aia care lasa masina pe banda de langa trotuar, dar nu a fost sa fie. De aia nu mi-e mila daca si-o gasesc bulita. Poate elibereaza primaria ambele benzi pana la iesirea din oras, totusi, e bataie de joc sa lasi artera de intrare in oras cu o banda ocupata de masini. Au curti, au trotuar care e aproape complet nefolosit de pietoni, sa o urce naibii acolo, macar. Cum sa sicanezi mii de masini care intra si ies pentru 10-20 de agarici carora le e lene sa bage masina in curte sau sa o urce pe trotuar?

  Răspunde
 • În primul rând, este oprirea interzisă, deci, și întoarcerea este interzisă. Mai mult, există linie dublă continuă care nu permite trecerea pe celălalt sens.
  Ăsta-i nivelul unora.
  În schimb, amenzile rutiere sunt menținute la un nivel redus, pentru că este nevoie de voturi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.