Ce minister ar urma să preia

UPDATE: Candidat la postul de ministru al Tineretului și Sportului a fost desemnat Ionuț Stroe (deputat PNL, fost purtător de cuvânt la partidului)

Unele site-uri naționale de știri au prezentat informația că buzoianul Cristinel Romanescu va fi propunerea PNL pentru postul de ministru al Tineretului și Sportului.

Romanescu are o relație personală foarte bună cu șeful PNL

Ar fi o alegere inspirată – Romanescu fiind președintele federației cu cele mai bune rezultate din sportul românesc în ultimii ani, cea de tenis de masă. Romanescu are și atuul – spre deosebire de unii predecesori parașutați la sport – că vine din fenomen. A fost sportiv de performanță în tinerețe, iar apoi conducător la FRTM.

Romania este campioană europeană la tenis de masă pe echipe (feminin)

Mâine după-amiază vom afla dacă informația – venită azi pe surse – se va adeveri când Orban va depune la Parlament componența Cabinetului.

Sunt și site-uri care anunță pentru postul de ministru la Tineret și Sport și un alt nume. E vorba despre deputatul PNL de Cluj – Sorin Moldovan.

Rămâne apoi de văzut ce se va întâmpla în parlament la votul de învestitură.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ce minister ar urma să preia

  • Pai este el sau ala ,ca amandoi nu se poate ?

  • O, ce bine ar fi!
    Domnul Romanescu, pe lângă performanţa sportivă remarcabilă pe care a adus-o Buzăului, e un om deosebit, educat, cu foarte mult bun simţ, care şi pe plan politic a demonstrat dintotdeauna corectitudine şi responsabilitate.
    E o diferenţă de la cer la pământ între un astfel de OM şi unii indivizi sus-puşi ai PSD-ului buzoian despre care există certitudinea că sunt mai puțin respectabili! Fără frică de Dumnezeu, fără ruşine, fără morală… Doar ipocrizie, oportunism, lăcomie şi fudulie cât încape!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.