Ce n-a făcut Boșcodeală în 20 de ani a reușit Toma în 3!

Performanță reușită de administrația C-tin Toma.

Ce nu s-a făcut în vremea fostului primar C-tin Boșcodeală s-a putut în doar trei ani cu C-tin Toma: asfaltarea tuturor străzilor de pământ din Buzău și scoaterea din noroi a mii de buzoieni.

Erau peste 50 la preluarea mandatului în iunie 2016, iar până în iulie 2019 vor fi finalizate toate!

Șantier deschis azi pe strada Primăverii

„Mai sunt nouă și pe urmă gata. S-au deschis șantiere noi pe Primăverii, bucata dinspre Biserica Gârlași, și pe strada Hipodrom din Zona Industrială. După astea două se trece la Saturn linie și se termină Șoseaua Vadu Pașii, bucata de la oborul de animale. E o performanță ce s-a reușit, probabil că Buzău e singurul municipiu de dimensiunea asta din țară care nu va mai avea străzi de pământ”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu

Se pregătesc pentru asfaltare și două străzi mai mici, Coloniilor și Călărași, din capătul străzii Gârlași (lângă ultimele blocuri din cartierul Dorobanți I).

Un lucru important pentru industria Buzăului îl constituie și asfaltarea străzii Hipodrom din spatele fabricii de Zahăr.

Strada Hipodrom (aici a funcționat hipodromul înființat de Alexandru Marghiloman)

După asfaltarea străzii, o zonă largă (vezi foto mai jos – din satelit) va fi deschisă investițiilor, fiind pretabilă pentru înființarea de hale industriale.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

18 comentarii la „Ce n-a făcut Boșcodeală în 20 de ani a reușit Toma în 3!

 • Felicitări Domnule Primar!!!

 • Dar str. Transilvaniei când o să se asfalteze că este una din cele mai circulate străzi?

 • Vai de capu’ nostru! Tot centrul Buzăului e plin de gropi. Riști tot timpul să-ți rupi picioarele sau încălțămintea. De ce nu s-a lucrat și aici? Pentru că imaginea orașului e dată în primul rând de zonele intens frecventate,inclusiv de străini și turiști.

 • Bun așa. S-au asfaltat toate străzile de pământ, care, de fapt, figurau în actele primăriei ca asfaltate, dar cele asfaltatate acum 15-20 ani, care s-au degradat, când se asfaltează sau când se peticesc măcar? Unele au devenit impracticabile.

 • Nimeni,niciodata,n-o sa poata multumi pe toata lumea! Inceputul e promitator ! Felicitari

 • Cu putina rabdare, vom avea toate strazile asfaltate si trotuarele refacute in ritmul acesta. Sa fim mai optimisti si bucurosi ca totusi.. se face !

 • In centru nu s-a mai turnat pentru ca in centru s-a mai turnat in trecut, chiar de mai multe ori, ca s-a turnat prost si n-a tinut mult e alta treaba, dar prin zonele periferice nu s-a turnat nimic, era totul exact cum a lasat Ceausescu cand a fost asasinat. Boscodeala si grupul lui nu asfalta decat unde aveau ei interese, prin fata firmelor lor, prin fata caselor lor, prin fata proprietatilor lor, pe unde se plimbau ei… restul nu meritau.
  In centru deja au anuntat ca lucreaza la niste proiecte sa le faca pe fonduri europene si nu pot asfalta pana nu primesc un raspuns de acolo.

  Sa speram ca vor avea spor mai mare anul asta si ca vor asfalta si trotuarele pe unde au asfaltat strazile si apoi sa avanseze catre centru.

 • Da, a reușit în 3 ani, sa distrugă sistemul de încălzire al orașului!!!

 • Nu mai laudati atat. Este datoria primarului nu a mea sau a oricarui alt cetatean sa asfalteze, e ceva normal. Nu trebuie sa supraestimati.

 • Da, ce se face e normal să se facă fiindcă asta este datoria primarului. Dar cred că spune asta vreun simpatizant boșcodist, care crede că și Boșcodeală a procedat tot normal nefăcând altceva decât să prăduiască și să se dea în bărci.

 • Daca eu sunt boscodist inseamna ca tu esti a lu’ Tomita. Las-o mai usor ca nu l-a laudat nimeni pe Boscodeala, bai asta.

 • Taci dracu Hi se vede clar ca ai fost și ești săgeată veche…De ce sa nu aprecieze si să laude. ăsta e adevarul a facut in 3 ani ce nu s-au facut in ultimii 20+.. sigur ca a facut poate și greșeli..pe care le ărătăm. dar are și meritele lui așa ca ciocu mic prăduitor mic

 • Dupa deviza ‘afara e vopsit gardul,inauntru-i leopardul’,peticind micile ‘ulite-strazi’ din Buzau ,vopsind trecerile de pietoni casa ‘dea bine,cumparand si plantand flori si copacei pe bani multi ca ‘sa fie frumos,dar lasand nerezolvate marile probleme,Toma si ceata lui de saltimbanci nu numai ca se bat cu caramida in piept,dar mai vor si voturile noastre din nou.Ciuciu! Sa astepte pana o invia Ceausescu!

 • Nu vrei sa te votam.pe.tine? Așa se intampla cand nu mai e loc de praduiala…la groapa cu voi..

 • … sa compari pe primarul Toma, cu fostul Bosco.. e utopic. Ce-a facut fostul am vazut cu totii. Defapt, nu am vazut nimic. Ne-am dat seama ca primarul poate face ceva, ca are competente, ca poate misca Buzaul din multe aspecte, abia cand a venit Toma. Acum ce facem, il injuram pe Toma. Normal. Altceva ce sa facem ? Circul mult prin oras si, cand vad utilaje asfaltand, peticind, sadind flori, reparand.. ma bucur sincer, chiar daca ma intarzie in drumul meu. Se misca Buzaul, asta ma bucura. Daca se mentine ritmul si entuziasmul asta, Buzau va iesi la lumina intr-o zi. Eu zic sa fim optimisti, sa injuram mai putin si sa ajutam mai mult, daca putem, sa iesim la vot, sa protestam cand trebuie, sa laudam and este cazul. Sa avem sarbatori cu sanatate !

 • Bravo,buzoiene optimist.Ai spus esențialul.Bravo !

 • Anonimule, sistemul de încălzire al orașului a fost distrus mai demult de Boscodeala al tău, prin pomana făcută unora cu CET-ul. Ca abia acum trageți voi, milogii nedebransati ponoasele, asta e. Cât mai vrei să-ți plătească alții căldura? Dacă nu ai ochi sa vezi tot ceea ce se petrece în jurul tău, e doar problema ta.

 • Intrarea Pescarus (Fundatura Pescarus) era pe lista si au trecut pe langa fara sa asfalteze si aici, ce se intampla?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.