Ce necaz au locuitorii din Fundeni Zărnești – jud. Buzău

Mai mulți cititori buzoienii.ro din comuna buzoiană Zărnești ne-au sesizat asupra unei descoperiri îngrijorătoare.

„La începutul lunii decembrie ni s-au montat contoare din astea intelegente, cu citire de la distanță. Cei care le-au monotorizat au remarcat imediat o creștere de consum. Eu, de pildă, aș fi consumat după trei săptămâni 369 de kW. După patru săptămâni îmi arată 439 kW. V-am trimis și o poză. Asta în condițiile în care înainte consumam în jur de 100 kW pe lună. Nu sunt singura, mai toți vecinii au aceeași problemă. Ce putem face, cui să ne adresăm?”, ni s-a plâns o localnică.

Defecțiunea ne-a fost confirmată și de primarul Alexandru Lazăr.

„Da, mi s-au plâns și cetățeni din comună. Plus faptul că se întâmplă să le sară din senin siguranța. Le-am sesizat acest fapt lucrătorilor Electrica de prin comună, dar mi-au răspuns că ei sunt simpli angajați și că trebuie vorbit mai sus. Înainte să mă fi sunat dvs. îmi programasem deja ca luni să merg la sediul lor, la Electrica Furnizare, să vorbesc cu șefii de acolo”.

Reporterul buzoienii.ro va urmări în continuare subiectul pentru a-i afla deznodământul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  S-a întâmplat când ningea. Episod surprins de camerele VIDEO CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Ce necaz au locuitorii din Fundeni Zărnești – jud. Buzău

  • In tara noastra W-atul este unitatea de masura utilizata numai in salile de clasa. Evident aici intra si gramul, litrul etc.

  • Peste tot este aceiasi problema…într-o luna de zile am consumat aproape 900 De kw

  • Nu mai merge hotoaica la asta ,cand bagi caloriferul in priza..,:))

  • Și in Sudiți,Poșta Cîlnău aceeași problema d.le reporter,va rugăm ajutați.ne pt k e dublu,dc nu triplu in condițiile acelorași condiții de consum și consumatori casnici.Iar …cel care a comentat cu ” hoțoaica” sa.si vadă de treabă lui,să-l văd pe el cind in loc de 180,200 i se spune k a consumat peste 490….

  • Si la Coconari Posta Cîlnau ,in aceiasi situatie ,trebuiau lasate cele care le aveam ,isi bat joc de noi .Trebuie rezolvata problema ,de cand le.au schimbat se ia curentul mai mereu ….””defectiune de retea”””

  • Aceeași problemă,de la un consum de 130 pe luna ,acum s-a dublat.tot în suditi posta calnau.

  • Aceeași problemă si in Zilisteanca ,Poșta Calnau .Mai mult dupa schimbare,a trebuit sa platesc electrician pentru a face legăturile corect in tablou,deoarece,toate aparatele de uz casnic curentau

  • La mine a venit factura de 300 ron ,in conditiile in care nu consuma nimeni nimic ,fiind casa de vacanta . Vedem ce si cum ,fiecare poate achizitiona un contor propriu si se poate face confrunt cu cel de la electrica .

  • Si la Vadu Pasii este aceiasi problema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.