Ce nu i-a plăcut lui Bârlă în Târgul de Crăciun din Piața Dacia. „Ce caută porcăria aia acolo ?”

Prezent într-o emisiune la Campus TV, Fănică Bârlă a fost întrebat de moderatoare cum i se pare Târgul de Crăciun organizat de municipalitate.

Dacă, în mare, a zis de bine, fostul viceprimar s-a arătat nemulțumit de un aspect:


„Ce caută porcăria aia în mijloc ? Nu doar eu, dar toată lumea a spus. E păcat, e atât de frumos, dar comedia aia în mijloc e de prost gust. La feeeria de lumini, patinoarul și la spectacolul frumos de pe scenă, pe care le apreciez, caruselul acela nu-și avea locul acolo. Și, în plus, nu se cade ca în mijlocul orașului să fie postată o comedie”, a spus Bârlă.

Fostul viceprimar susține că în ciuda eforturilor municipalității Târgul de Crăciun din Piața Dacia rămâne în accepțiunea sa pe locul doi:

„Am coordonat și eu cât am fost viceprimar astfel de târguri, fac și cei de acum, dar mie cel mai mult mi-a plăcut cel organizat de Adrian Petre în Parcul Crâng. Cu acele căsuțe frumoase de lemn, cu meșterii populari veniți din Buzău și din țară. Acela, da a avut cel mai mult bun gust”, a spus Bârlă.

Citește și articolul: Toma, ultimul anunț despre pasajul acoperit de lângă Catedrala Sf. Sava

Bârlă s-a mai legat de un aspect referitor la Târgul de Crăciun din centrul orașului:

„Eu niciodată nu am avut atât de mulți bani la dispoziție pentru o organiza un astfel de târg. Chiar nu știu de unde s-au alocat atâția bani, consider cheltuielile exagerate”.

Citește și articolul: UPDATE: Vești bune despre Andreea dinspre spital! „Fizic e bine, dar mai rămâne o problemă!”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Ce nu i-a plăcut lui Bârlă în Târgul de Crăciun din Piața Dacia. „Ce caută porcăria aia acolo ?”

  • Sa gasit cine sa vorbeasca mana dreapta a lui boscodeala.

  • Pingback:

  • Are dreptate domnul Barla,strica tot aspectul invartitoarea aia…

  • Chiar ca strica frumusetea feerica de craciun a platoului Dacia..nu stiu unde o fi mintea primarului cand pune un asemenea amplasament :(!

  • Cine stie cat a dat proprietarul sa o poata amplasa in centrul orasui!!!!

  • Eu am fost acolo cu copilul si doar de „porcaria” aia a fost incantat, nu de miorlaiala de pe scena, nu de fumul de gratare, nu de tarabele frumos facute din lemn….

  • Ce ipocrit? Lui Coțomârlă ăsta îi pute tot de când nu mai călărește el cu boșcodeală primăria Buzăului. Spunea că s-a sacrificat venind în primărie renunțând la marea funcție de director la reparat televizoare…să cazi pe jos cu cârcel de râs nu alta. Acuma dacă i-au dat șefii de la CJ, o funcție cu o leafă bună la direcția de ocrotire socială pentru care el nu are nici o pregătire sunt buni ăia. De fapt e un impostor, un învârtit care fără psd crăpa de foame nu mai cumpăra corabie kietsch cu 40 de milioane la licitațiile Rotary.

  • Pingback:

  • Se intreaba Barla de unde a avut Primaria atatia bani pentru acest targ de Craciun. Iti spunem noi: din bugetul Primariei. Bani au fost intotdeauna in buget,dar tu cu Boșcodeala nu ati stiut cum sa-i folositi. Asta ca sa nu zic mai multe!

  • Măi Fănică, măi, potoleşte-te. Spune asta şi stăpânilor tăi: Ciolacu, Neagu, Tescaru şi Boşco (!!!) Mai ieri ne spuneai că aşa „am vrut io” să dau autorizaţie pentru tot felul de cârciumi şi caşcarabete de pe trotuar. Du-te mă, în Crâng şi pune-ţi cinghelul, că eşti de râsul curcilor de la casa (fostă) a lui Ion Luca Caragiale, lângă gară. Pot să te rog să mergi în grota din care ai ieşit?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.