emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Ce nu s-a văzut pe imagini. Înregistrare audio de la începutul scandalului

Un martor a trimis către buzoienii.ro o înregistrare audio care a surprins inclusiv primele secunde ale întâlnirii dintre consilierul Roșioru și vloggerul Cristian Sârbulescu.

Pe înregistrare se aud posibila lovitură reclamată de Sârbulescu („mi-a dat în cap cu acel dosar cu hârtii”) și, apoi, spusele lui Roșioru („să nu mai faci asta!”).

Vezi mai jos înregistrarea audio și, apoi, motivul altercației din tre cei doi.

Roșioru a ieșit deja nervos de la ședința CLM unde s-a contrat, din nou, cu primarul Toma. La ieșirea din primărie a dat cu ochii de Sârbulescu. Avea deja pata pusă pe el. Cu câteva zile în urmă, Roșioru s-a enervat după o postare (pe care a considerat-o insultătoare) a vloggerului. Sârbulescu a considerat-o „un pamflet”.

„Nu l-am lovit. El m-a scuipat. Am căutat doar să mă apăr. E posibil să-l fi atins pe cap cu acel dosar”, a explicat Roșioru. Consilierul local a făcut referire și la acea postare: „Nu poți să-ți bați joc, așa, de cineva”.

Partea filmată a conflictului a continuat câteva îmbrânceli între cei doi și, apoi, înjurăturile lui Sârbulescu, înfuriat de lovitura primită cu acel dosar – vezi VIDEO mai jos.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Ce nu s-a văzut pe imagini. Înregistrare audio de la începutul scandalului

 • Ce căuta Sârbulescu acolo, pe treptele palatului, fix la ora ieşirii consilierilor de la şedinţă ?
  Avea vreo urgenţă permisă în Ordonanţele Militare ?
  Sau ştia că iese Roşioru şi s-a dus pregătit de scandal ?
  O dublă-amendă îl paşte, atât pt. deranjarea ordinii şi liniştii publice, cât şi pt. ieşirea fără motiv permisibil din casă.

 • Se aude clar ,foarte clar ,ca a fost trântit dosar sau mapa de masa sau birou !!!!!! Nu a fost nici o agresiune din partea domnului consilier !!!! Este foarte vizibil cum domnul consilier este instigat !!!!!

 • Domnul consilier a avut parte de Hărțuire ,injurii ,și multa umilintza verbala chiar a fost lovit !!!!! A avut comportament omenesc și a procedat foarte corect ,ca un cetățean onest !!!!! Nu a ripostat și a apelat la autoritățile in drept!!!!!!

 • Cometariile de mai sus aparțin neamurilor „domnului consilier” sau anagajaților de la primărie (unii dintre ei) ?

 • Nu mai dramatiza_ti atit. Cind eu eram elevă asa ne atingeau profesorii cu cartea in cap. Ca să ne intre cartea în cap, se justificau ei atunci. Asa ca ziaristul acesta se vede ca are multe lipsuri, după modul sau de exprimare. Nu pare de deloc un om cult. Sa stea în continuare în fata primăriei poate se mai cultivă și el.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.