Ce om de afaceri din Buzău are de câștigat după deschiderea noului Kaufland

Deschiderea noului Kaufland din Bariera Ploiești convine de minune omului de afaceri buzoian Ninel Brebeanu care are proprietăți în imediata vecinătate.

În primul rând, și-a rezolvat problema locurilor de parcare pentru clienții celor trei saloane de nunți.

Nuntașii se vor putea folosi pe timpul nopții de parcarea generoasă a supermarketului fără a incomoda în niciun fel activitatea magazinului.

În al doilea rând, probabil că nu va dura mult până când pentru imobilele care găzduiesc saloanele de nunți să primească oferte de închiriere din partea a diverse magazine care vor dori să profite de vadul creat odată cu noul Kaufland.

În caz că se va întâmpla așa, Brebeanu junior ia în calcul să relocheze saloanele de nunți.

Citește și articolul: Încă un pic și vor ajunge la Buzău! Toate nouă! De interes pentru locuitorii din Buzău și împrejurimi

Omul de afaceri buzoian mai are în lucru în această perioadă și amenajarea primei parcări etajate din Buzău.

Aceasta va fi amplasată în centrul orașului pe spațiul (folosit și acum ca parcare) dintre clădirea ANAF, BRD și Palatul Copiilor.

„Conform proiectului, parcarea va avea demisol, parter plus un etaj descoperit. Câte 84 de locuri de parcare pe nivel. Când toate documentele necesare vor fi gata, atunci va începe și construcția. Eu mi-aș dori ca în februarie să deținem toate autorizațiile și să-i dăm drumul la treabă. Investiția se va ridica la aproape un milion și jumătate de euro. Va fi construcție metalică, există posibilitatea prelungirii în timp cu un etaj. Asta însă doar dacă vor exista clienți”, a declarat Ninel Brebeanu către reporterul buzoienii.ro.

Citește și articolul: Incendiu pe stradă lângă poșta din Micro V. Iată ce s-a întâmplat

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Ce om de afaceri din Buzău are de câștigat după deschiderea noului Kaufland

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.