Ce-or fi avut azi ? Atitudine ciudată între primarul Toma și dușmanul Roșioru. Momente amuzante între cei doi rivali

Până astăzi, motto-ul întrunirilor de Consiliu Local a fost nicio ședință fără scandal și insulte între primarul Toma și consilierul Roșioru.

Fie că era vorba de subiectul celor 300 de polițiști locali de la pază, fie de Compania de Apă, între cei doi se iscau ședință de ședință certuri aprinse. 

Mai pe față sau mai în gând, aceștia își adresau cuvinte grele. Astăzi, nu se știe exact de ce, între cei doi a fost pace. 

„Domnule Roșioru, ce se întâmplă cu dvs. ? Chiar ați votat toate proiectele. M-ați bulversat. Mi-ați amestecat total sentimentele. Nu știu ce să mai cred despre dvs.”, a spus, mai în glumă, mai în serios primarul.

Toată lumea din sală a râs, Roșioru, luat pe nepregătite, s-a emoționat puțin și n-a reușit decât să îngaime „întotdeauna, domnule primar, nu m-am gândit decât la binele cetățeanului”.

Discuția a fost încheiată tot de Toma:

„I-auziți domnule Roșioru ce-mi zice domnul Florescu. Că tăceți astăzi, dar că-mi pregătiți ceva tare pe la spate…”.

Până la final, Toma nu s-a abținut, și l-a înțepat totuși o dată pe Roșioru, când consilierul s-a încurcat în mai multe rânduri în timp ce citea mesajul de la Compania de Apă:

„Ar fi trebuit să citiți și dvs. înainte de câteva ori ce v-au dat ăia de la Compania de Apă. Așa, la prima lectură, vă vine greu”.

Roșioru a trebuit să explice azi și o fractură de logică. În urmă cu doi ani a votat pentru eliminarea totală a taxe pe apa de ploiae, iar azi n-a mai fost de acord nici măcar cu reducerea prețului:

„Păi, între timp, mi-am dat seama că nu se poate”. 

loading...

2 comentarii la „Ce-or fi avut azi ? Atitudine ciudată între primarul Toma și dușmanul Roșioru. Momente amuzante între cei doi rivali

  • Interesant mod gazetăresc de abordare. Să pui semnul egal între un golan, votant pe bani, apartamente și alte chilipiruri și un inginer care a ajuns primar după ce a fost senator și om de afaceri cu unele reușite, e semn că democrația nu i-a deșteptat nici pe toți cetățenii, nici pe toți ziariștii. Dacă nu credeți întrebați-l pe Gagu să vă spună și el dacă nu e așa.

    Răspunde
  • Care reusite Mandrescule ? Bani aruncati catre armata , bani aruncati lui Nea Beni, scandaluri , procese pierdute cu duiumu sau vorbesti de Falimentul Metalurgicii ? De popririle bancilor ce nu mai contenesc ? Sa nu mai vorbim de minciunile spuse zilnic !!!!!!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.