Ce părere aveți de asta ? Apă de la Monteoru la ștrandul din Parcul Tineretului ?

Ieri, primarul C-tin Toma a enunțat în premieră, pentru buzoienii.ro, propunerea ca bazinul mare din Parcul Tineretului să fie compartimentat, iar într-un sector să fie adusă apă cu rol curativ de la Sărata Monteoru.

Ideea a fost bine primită, ba chiar lăudată de buzoienii din municipiu.

„La asta chiar nu m-am gândit până acum. Dar e o idee bună și cred că va avea succes. Mulți buzoieni n-au posibilitatea și nici timpul de a se deplasa până la Monteoru. Așa, până la ștrand ajungi imediat. Vor veni măcar cei care sufere de reumatism, plus cei care se îngrijesc de sănătatea copiilor”, ne-a scris un cititor pe adresa redacției.

Atenție, apa trebuie cumpărată

„Da, nu-i o idee rea. De adus, nu-i așa greu. Se face cu cisterna. Zece cisterne sunt suficiente zic eu. Acum depinde cât de mare va fi bazinul și dacă va fi unul pentru copii și unul pentru adulți. Dar, din câte știu eu apa asta de la Monteoru trebuie cumpărată”, ne-a declarat Dumitru Cristea, director adjunct la Compania de Apă.


„Da, apa trebuie cumpărată. Fie de la domna Văcăroiu de la bazin, fie de la domnul Condrache de la Hotelul Ceres. Ei au foraj, apa se extrage din subteran. Și cei de la Casa cu Tei cumpără apa pentru bazinul lor”, ne-a declarat Ștefan Chircă, primarul din Merei.

Despre efectele curative ale apei sărate de la Monteoru puteți citi AICI.

Citește și articolul: E ultima promisiune a primarului Toma! Nu va fi doar un bazin de înot acoperit!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ce părere aveți de asta ? Apă de la Monteoru la ștrandul din Parcul Tineretului ?

  • De la Ceres cred ca ar fi corect ….au apa mai curata ….bazinele lui Vacaroiu sunt oribile nu au mai investit …cred …ca de 10 ani …dusurile sunt deplorabile ….apa miroase a namol de porci ….wc….deplorabile …..

  • Apa de Monteoru ridică unele probleme. Se colectează în cantități mici Cisternele sunt supuse de apa sărată unei corodări agresive. La fel și infrastructura ștrandului care are nevoie de materiale speciale. Apa nu e veșnică, trebuie schimbată periodic ca să nu devină o sursă de boli rare… Până și cei de la Ceres se scumpesc și o schimbă f f rar, făcându-i pe unii să plece de acolo cu cancer de piele și alte boli. Sunt Stan Pățitul.

  • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.