Ce penalty a primit Gloria! Gafă incredibilă!

Probabil că n-ați mai văzut o astfel de fază.

Un fundaș (Țiereanu) a pus mâna pe mingea aflată în brațele portarului de la Ripensia (Șt. Dobre). Arbitrul a văzut și a arătta punctul cu var.

Vezi VIDEO mai jos.

Cel care a transformat penalty-ul a fost C-tin Stoica. Același atacant a tratat deplorabil cea mai mare ocazie de gol a Gloriei din repriza a doua.

În loc să trimită direct, spre poartă, cu capul, Stoica a făcut o preluarea spre înapoi.

Deși a avut 5-6 ocazii de gol, Gloria n-a reușit să mai marcheze (în afara penalty-ului) și a pierdut cu 2-1.

Rezumatul integral al meciului poate fi urmărit mai jos.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.