Ce răspunde Poliția Locală Buzău

Pentru că e frumos afară mai mulți buzoieni (peste și sub 65 de ani) au întrebat dacă au voie să se plimbe prin Crâng pe jos sau cu bicicleta.

„Am încercat să merg cu bicicleta pe ,,Inelul Verde”, fiindu-mi foarte aproape de casă. Dar m-am ,,izbit” de o altă interzicere: aceea de a intra în Crâng! Fiindcă nu sunt singurul care așteaptă clarificarea acestei ,,probleme”, vă rog(ăm) ajutați-ne cu un răspuns. Putem sau nu să parcurgem itinerarul întreg al ,,Inelului Verde”, adică și partea din Crâng a acestuia ?”.

Răspuns Poliția Locală Buzău:

„Activitățile fizice, sportive trebuie realizate în jurul domiciliului sau al locului în care cetățenii locuiesc în fapt, în jurul gospodăriei, casei, blocului și nu în parcuri, locuri de joacă, terenuri de sport, etc. De asemenea, reamintim că sunt interzise activitățile fizice colective”

Acum, în Crâng. Nu e nimeni. La fel e și în celelalte parcuri din Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ce răspunde Poliția Locală Buzău

  • Țara arde şi baba se piaptănă! Măcar din decență şi solidaritate cu medicii şi asistentele acelea din terapie intensivă sau alte secții din spitale, unde se riscă enorm şi se încearcă să se salveze câte ceva cu mijloacele pe care le avem, nu ar trebui nici măcar să se aducă în discuție plimbarea prin parc cu bicicleta! Auras, celor care mai pun astfel de întrebări, răspunde-le că are regretatul Petre Țuțea o zicere, întrebându-se pentru ce a făcut nişte ani de temniță! Dar mai întâi spune-le şi cine a fost Țuțea, să nu-l confude din start!

  • Nu am dorinta de polemica, dar nu pot ignora ironia din textul de mai sus: Ion Iliescu il idolatrizeaza pe Petre Tutea…
    Fara (alte) comentarii!

  • Sunt destui Ioni pozitivi în țara asta, din păcate pentru ea, mai puțini decât cei negativi, cu fața spre răsărit! ☺

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.