Ce răspuns i-a dat C-tin Toma lui Ludovic Orban. „Dacă aș trăda…”

În această seară, în direct la Focus TV, primarul C-tin Toma a recunoscut că s-a întâlnit cu Ludovic Orban, liderul PNL.

„Da, m-a sunat și ne-am întâlnit. Dar nu pot fi trădător! Nu-l pot trăda pe Marcel Ciolacu. Omul ăsta mi-a întins o mână într-o perioadă mai proastă a vieții mele. Aș fi un om mic, ultimul om, dacă l-aș părăsi pe Marcel. Așadar, rămân în PSD. Dacă buzoienii sunt mulțumiți de ce am făcut eu ca primar, sper că mă vor vota și ca membru PSD”, a spus Toma.

Ciolacu l-a ajutat pe Toma și după ce a devenit primar, aducând bani pt. diverse proiecte: reabilitarea Colegiului Eminescu, subvenția la gigacalorie, recentele fonduri via FDI pt. reabilitarea tuturor școlilor din oraș și asfaltarea restului de străzi

Lucru important, când a vorbit despre Marcel Ciolacu, Toma a dus mâna la inimă, iar ochii i s-au înlăcrimat. Indiciu suplimentar că actualul edil îl respectă mult pe Ciolacu.

Cum a ajuns Toma în „perioada proastă”

Perioada grea despre care a vorbit Toma e cea de după falimentul grupului său de firme. Faliment provocat în principal de două investiții costisitoare, care promiteau mult, dar care s-au dovedit catastrofale: în stingătoare și într-o turnătorie de fontă. Vânzările au fost slabe, iar investiția s-a făcut cu credit bancar. A urmat o prăbușire de tip domino, aproape ca-n filme.

Rămas fără afaceri, Toma s-a implicat cu toate forțele în modernizarea orașului Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Ce răspuns i-a dat C-tin Toma lui Ludovic Orban. „Dacă aș trăda…”

 • Ce smecherie electorala, imi vine sa plang!

 • Si minciuna e o vorba ! Ar vrea Toma in pnl dar nu se poate !

 • Treci independent, atunci.
  Cu cat stai in cancerul acela rosu, cu atat cangrena te va atinge si pe tine.
  Sau…e un articol care incalzeste trecerea lui Ciolacu la PNL ? :)))

 • Era şi de aşteptat ca între un Ciolacu şi un Orban, Toma să rămână tot lângă cel dintâi pentru că, după cum a recunoscut, Ciolacu i-a întins o mână atunci când a avut nevoie.
  Dar dacă mâine-poimâine muribundul PSD va ajunge în stadiul cel mai acut al vărsării de ură şi dizgraţie venite din partea populaţiei???Adică paria României, inclusiv paria Buzăului ! Tomiţă al nostru doar n-o să ţină şi atunci tot cu Ciolacu, va trebui să se dea de partea noastră, POPORUL, devenit între timp peste 90% anti-PSD!!!

 • Cred că domnul Toma ar trebui să se delimiteze de găștile de interlopi numite „partide”, indiferent de „culoarea” lor. Culorile acestor „partide” diferă precum echipamentul fotbaliștilor, să se știe „echipele”, în rest au aceleași apucături.
  Cred că nu va trece mult până populația va începe să-i ia la alergat pe cei din politică…
  Revenind la domnul Toma, până acum mi se pare o excepție remarcabilă prin ceea ce face pentru Buzău și de aceea aș vrea să fie, măcar formal, independent, să se dezică de cloaca politică.
  De altfel, o repet, apartenența sa la PSD a făcut să nu îl votez, crezând eu în mod eronat că va fi doar o marionetă a lui Boșco și a șatrei roșii. Dar m-am înșelat și-mi pare bine că domnul Toma a demonstrat prin fapte ce poate face și pentru asta îi mulțumesc din nou.

 • Vor mulți acum la PNL, nu va aruncați cu capul înainte domnilor, vreți să vă aduc aminte cine a condus acest partid nu demult, Bagiu fraților, ăla care nu știa nici să citeasca nici să gândească, analfabet funcțional, ăsta a diriguit banii nostri, toți sunt mana in mana doar pentru furaciuni, acum se plimba prin oraș cu ditamai jeepul.

 • Ai dracu buzoieni, ati devenit de dreapta acum! De 30 de ani era rosu intens in dreptul judetului si acum v-ati desteptat! Mai sa fie!

 • Pai daca au fost partasi politici in toate actiunile si activitatile mai mult sau mai putin legale ale PSD-ului pana acum, pot sa renunte la statutul de ‘acoliti politici’ cand incepe sa bata ‘crivatul politic’ si poate si cel justitiar? Nu aveati decat ca si tu si Ciolacu sa va retrageti din PSD, dar, probabil ca ati fi fost pusi ‘sa dati socoteala’. In fata ‘justitiei’ PSD-iste a lui Tudorel Toader, Dragnea si Dancila. Si tu si Ciolacu, domnule Toma ne-ati tradat pe noi! Pentru ca voi v-ati umplut portofelele si v-ati sporit averile, iar cei care vor plati pretul, vor fi cetatenii Buzaului si ai celorlalte comunitati din judet,care vor ramane cu ‘degetul in gura’ si promisiunile voastre mincinoase si ticaloase. Nu ati inteles ca puterea politica va vine de la noi, cetatenii si va meritati soarta! Ati vrut la troaca cu laturi PSD-iste, hraniti-va cu laturi! Daca o sa mai puteti, fiindca se apropie …..’ignatul politic’.

 • multe lichele care nu mai au loc de ciuma rosie…PSD este un partid mare si numai prin unitate poate infrunta ciuma portocalie si bruna impusa de Merkel prin Iohannis , de Bruxelles prin fiul de securist maghiar Orban care culmea si-a tras un vice premier o scolita la Moscova ..de ras..acest partid al Bratienilor plin de portocalii lui Petrov…

 • Măi Auras, cum putem crede că un om care a falimentar propriul grup de firme/investitie privată, este în stare să țină pe linia de plutire banul public? Este oare in regulă să primești pe mână banul public, după ce, probabil din cauza unor ambiții personale, să-ți falimentezi propriile firme?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.