Ce reclamă șoferul vinovat de producerea tamponării în lanț de la intersecția str. Caraiman și Vlăsiei

Tânărul șofer din cauza căruia s-a produs accidentul din această dimineață reclamă faptul că a pătruns în intersecție (dinspre Vlăsiei înspre Caraiman) fără a se putea asigura corespunzător.

„Da, e vina mea. Am venit de pe strada cu stop. Dar se întreabă cineva de ce nu l-am văzut pe domnul cu Audi ? Pentru că aici, chiar pe colțul intersecției, era parcat un autoturism. După câteva secunde de la accident, înainte de venirea poliției, proprietarul a venit grăbit pentru a-și lua mașina. Uitați, confirmă și domnul. El a plecat și acum, eu am rămas singurul vinovat”.

Nu e primul și cu siguranță nici ultimul accident de acest fel din municipiu.

Din cauza înmulțirii mașinilor și a lipsei locurilor legale de parcare, unii dintre șoferi își lasă mașinile – fie în buza intersecției, fie în vecinătatea trecerilor de pietoni.

Cei care vin de pe drumurile secundare nu se pot asigura corespunzător, iar dacă se întâmplă ca șoferul de pe drumul cu prioritate să aibă ceva viteză ori să fie neatent, hop și accidentul.

Unii dintre buzoieni reclamă că în aceste cazuri mașinile parcate neregulamentar ar trebui ridicate de utilajul Urbis Serv, alții, dimpotrivă, cer nefolosirea lui, întrucît amenzile practicate sunt exagerat de mari pentru un oraș precum Buzăul.

Citește și articolul: Cinci la rând! Ispravă a unui șofer băut, aseară, pe Bd. Unirii! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ce reclamă șoferul vinovat de producerea tamponării în lanț de la intersecția str. Caraiman și Vlăsiei

  • Pingback:

  • E un fel de „„iartă-mă că ți-am spart capul ”” .

  • Sa fim seriosi, daunele facute indica ca nu a oprit la stop, deci nici nu a incercat sa se asigure, deci irelevant daca era sau nu cineva parcat acolo.
    Si cine cunoaste zona, acolo cand iesi din strada Vlasiei ai vizibilitate destull de buna si daca sunt masini parcate pana in colt. In mare parte datorita faptului ca strada Caraiman e o strada foarte lata, are latimea unei strazi cu doua benzi desi ea e o strada cu o banda pe sens. Dar tocmai din motivul asta de vizibilitate buna majoritatea soferilor nu respecta semnul STOP si intra direct, ca si cum ar avea prioritate ei. Daca vor politistiii sa isi faca norma de ameni si permise suspendate sa stea in astfel de intersectii, o sa aiba clienti atat de multi incat vor lucra continuu sa scrie PV si vor ajunge acasa cu durere de ana de la atata scris.

    Acum cauta si el motive sa isi justifice propria greseala.
    Asta e, asa e cand intri ca berbecul din prima fara sa respecti semnul. Pentru multi semnul STOP e optional, nu il respecta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.