„Ce rost mai are semnul Accesul Interzis dacă intră oricine ?”. Iată un material video de pe cea mai aglomerată alee din oraș

Un locatar al blocurilor din spatele Hotelului Coroana a trimis pe adresa redacției buzoienii.ro un clip video (cu propriul comentariu) ce prezintă aglomerația de pe aleea interioară.

„Ce rost mai are indicatorul Accesul Interzis dacă aici intră oricine, fie că e riveran sau nu ? Am reclamat la Poliția Locală și mi s-a spus că nu au ce face, că nu e o parcare concesionată. Am înțeles că la o ședință a Asociației de Proprietari s-a propus înființarea unei bariere și doar locatarii blocurilor să primească telecomandă”, ne-a semnalat cititorul.

Mai întâi s-a filmat blocajul din  capătul aleii (zona opusă ieșirii înspre Bd. Bălcescu).

Al doilea clip prezintă blocajul de la ieșirea de pe alee înspre Tribunal.

 


Citește și articolul: Toma: „Cum intru într-unul mai tare, cum fuge la CJ. Să plece, chiar îi rog! Cât or mai fi posturi libere și p-acolo”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „„Ce rost mai are semnul Accesul Interzis dacă intră oricine ?”. Iată un material video de pe cea mai aglomerată alee din oraș

 • Și dacă vin în vizita la un locatar din acele blocuri unde parchez? Este o prostie sa interzici accesul într-o parcare sau pe o strada pe motiv ca nu locuiești acolo. Parcările sunt publice, sunt pe domeniul public, nu sunt concesionate.
  Cum sa pui bariera la intrare? Dacă era o proprietate privata înțelegeam, dar asa nu. În general, romanii au impresia ca sunt proprietari și pe parcările sau grădinile din jurul blocurilor.
  Indicatorul nu își are rostul pentru motivul din care a fost montat deoarece îngrădește dreptul la libera circulație.

 • Soluția este creerea de mai multe locuri de parcare, în fiecare cartier al orașului.

 • Semnele alea aberate cu „Accesul interzis cu exceptia” sunt extem de comuniste, nici nu ar trebui sa existe asa ceva.
  E domeniu public, strada publica, parcare publica… daca era domeniu privat atunci avea sens sa fie instalate astfel de semne.
  Ar trebui eliminate din tot orasul acele semne.
  Si s-a gasit si taranul cu rabla cu volan pe dreapta de cine sa se lege, de masinile curierilor… unde sa parcheze curierii, mai ales in zonele comerciale unde in mare parte curierii fac aprovizionarea, ca prin curier le vine marfa.
  De altfel sunt convins ca daca taranul comanda ceva online are pretentia sa ii vina curierul la usa la ultimul etaj, dar sa nu cumva sa parcheze langa bloc curierul, sa parcheze in parcare la Kaufland si sa vina la el la usa in centru la picior cu comanda in spinare, nu conteaza ca a comandat o masina de spalat, sa vina curierul cu ea in carca…

 • Pingback:

 • Sunt publice pe draq sa va ia. Trebuie sa stea locatarii sa astepte un loc de parcare ca vin boii din alte parti si parcheaza masina acolo decat sa dea 2 lei la parcare la piata

 • Gheorghe, cand te-ai mutat acolo, te-ai mutat si ai dreptul intre cei 4 pereti… cum iesi dintre aia 4 pereti e spatiu public pe care il poate utiliza orice cetatean roman.
  Asa e taranul, are impresia ca si ulita din fata portii lui e tot a lui.

 • Acolo trebuie desfiintat locul ala de joaca care oricum avea afis ca e nesigur si sa nu fie utilizat. Si sa se faca parcari publice acolo.
  Si sa elimine si tigania aia de bar din zona.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.