Ce s-a făcut, ce se face și ce se va face


Astăzi, șeful CJ Buzău a invitat presa locală pe teren.

Mai exact la Istrița de Jos, acolo unde șoseaua Buzău – Ploiești intersectează drumul județean de la Breaza spre Amaru.

Prilejul l-a constituit asfaltarea impecabilă, așa cum se vede din fotografia de mai sus a drumului de la Greceanca (Breaza) – DN1B – Găgeni – Vintileanca, dar mai ales prezentarea către buzoieni a unui raport privind drumurile județene.

Neagu a detaliat ce s-a făcut în acest an, ce se face în prezent și ce se va face în perioada următoare.

Ce s-a făcut ?

A. S-a finalizat execuția covoarelor asfaltice pe DJ 103 R Vintileanca – DN1B – Greceanca (vezi foto alăturat), DJ 203 A – Mărgăritesti, Racovițeni – Murgești (DJ 220), DJ 203 Bălăceanu, DJ 220 Bălăceanu, DJ 102 H Pitulicea – Amaru, .

B. Au fost finalizate, tot din fonduri proprii ale CJ Buzău, și lucrările de consolidare și refacere a drumurilor din zonele afectate de alunecările de teren pe DJ 205B – Năieni, DJ 220A – Policiori, DJ 203L – Bozioru, Buda – Craciunesti (DJ 102C), DJ 102B – Zeletin, DJ 204M – Manzalesti – Jgheab, DJ 220- Murgesti – Pardosi, DJ 204L – Buda – Spidele, DJ 102F Canesti – Chiliile. Toate acestea reprezintă lucrări premergătoare demarării procedurilor de modernizare a acestor drumuri județene.

Ce se face ?

Se lucreaza pe DJ 203K Maracineni-Podu Muncii (detalii AICI), pe DJ 203 H Buda – Al. Odobescu și pe DJ 215 A – Zilișteanca – Sorești – Blăjani.

Lucrările de întreținere și asfaltare se continuă și în zona Rm. Sărat. Toate acestea se execută de asemenea din fondurile proprii ale Consiliului Județean Buzău.

Ce se va face ?

În procedură de licitație sunt următoarele drumuri județene:  Vintila Vodă – Bisoca (DJ 204C ), Cozieni – Braești (DJ 203L), Batogu-Murgești – Livada (DJ203A), Buda-Valea Salciei (DJ 220), DJ 203C – Florica, Limita Jud Prahova – Buda Crăciunești – Scărișoara – Bărăști (DN10).

„Astăzi, am prezentat stadiul proiectelor de reabilitare și modernizare a drumurilor județene, derulate anul acesta atât din fonduri proprii, cât și din surse guvernamentale și europene. Înțeleg nerăbdarea oamenilor, dar lucrările de calitate necesită timp, însemnând parcurgerea tuturor etapelor și a procedurilor legale. Așa cum am promis că vom reface podul de la Vadu Pașii și modernizarea DJ 203K, lucrările aflate iată în desfășurare, vom depune în continuare eforturile necesare pentru ca județul Buzău să beneficieze în viitorul apropiat de o infrastructură rutieră modernă” – Emanoil Neagu, președinte CJ Buzău

De notat că instituția de pe Bd. Bălcescu a obținut fonduri europene inclusiv pentru asfaltarea drumului județean de la Robeasca – Săgeata – V. Pașii – Autorolla. Și acest drum se află în ultima fază a procedurii de licitație.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Cea mai importantă reușită a CJ Buzău din acest an! Iată poze de la fața locului CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ce s-a făcut, ce se face și ce se va face

  • Fără comentarii..
    Succes în continuare!

  • Domnule Neagu, pai mincinosul de Firon se lauda la lume ca el face podul si nu consiliul județean! E disperat omul asta sa arate si el ceva dar din păcate l au cunoscut cu adevărat oamenii si nu cred nimic din ce spune! Felicitări!

  • Dar drumul județean de la Clondiru la Movila banului când se va face…macar sa astupari gropile k asfalt nu va fi niciodata

  • Sau se pare k pt unii nici nu stiu ce e drum județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.