Ce s-a găsit în burta ursului. VIDEO după captură

„Veste bună. 6 la 5 pentru noi. Scor final!”

E mesajul postat azi de primarul din Colți după împușcarea ursului care a terorizat în ultimele luni comunele Colți și Pănătău din jud. Buzău.

Cel care i-a expediat ursului glonțul fatal e un vânător din Brăești. Un rol în suprimarea sa l-a avut o asistentă medicală din Colți.

„M-a sunat femeia din autobuz azi-dimineață la ora nouă. Mi-a spus că a văzut ursul. Era rege aici la noi, nu mai avea nicio teamă, se arăta și ziua. Imediat i-am sunat pe vânători. Surpriză plăcută, câteva zeci de minute mai târziu m-au sunat: „Obiectiv îndeplinit”. Pe de o parte îmi pare rău de urs, era un exemplar mare și frumos. Pe de alta mă bucur, în fiecare seară făcea pagube, comunitatea era terorizată din 2013. Trăiam, ca primar, cu teama că oricând va face o victimă și printre oameni”, ne-a declarat primarul Pavel Petrișor Rădulescu.

„Păcat că nu s-a reușit relocarea sa”, primar Colți

După capturarea ursului s-a procedat la jupuirea și eviscerarea lui, carcasa fiind trimisă la Buzău.

El este pădurarul care a curmat calvarul comunității

În burta ursului s-au găsit resturi din porcul mâncat aseară la Pănătău. A fost ultima sa masă.

Mai jos, puteți urmări materialul video filmat după împușcarea ursului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „Ce s-a găsit în burta ursului. VIDEO după captură

 • Vai de noi. Impuscam un irs pentru un porc. Vanatorul pare asa un erou local sau ceva…

 • Ursul trebuia relocat, nu omorât! Trăim încă în evul mediu…
  Oamenii au fost despăgubiți pentru animalele omorâte de urs.
  Totuși, dacă ar fi făcut victime printre oameni, aș fi susținut uciderea ursului.

 • Se pare că ursul nu a găsit porcul potrivit ! Probabil era înregistrat la medicul veterinar .

 • Au impuscat un urs,in curand va apare altul.Salbaticiunile trebuie hranite in padure de vanatori!Dar se pare ca hrana lor ajunge in alta parte!Bietele animale cauta hrana printre…oameni.

 • Niste criminali odiosi.
  Au omorat ursul degeaba.

 • Ce s-a gasit? Era cumva Scufita Rosie?

 • Atât putem ca oameni în 2019???
  Înca ucidem animalele sălbatice care ne „deranjează”???
  Dar oare, nu cumva, noi am întrat în habitatul animalelor? Nu cumva este de datoria noastră să avem grijă de animalele sălbatice pentru ca ecosistemul să nu sufere modificări?

 • Dacă nu mai au pădure și mancare (Pe care trebuia să o asigure padurarii), e normal sa fie dezorientați și să coboare pt a-si gasi hrana.Dar e mai profitabil să tai copaci și să omori urșii, decat sa le asiguri cele necesare…

 • Păcat ca nu a omorat pe vreunu din voi..neadaptați țărani obosiți..

 • Omul creste animalul in coteț ca sa aibă ce mânca nu sa îl împartă cu mos Martin!…..dar dacă chiar cădea in laba lui si victime omenesti,i-ați mai fi luat apărarea?

 • Românii care aduc pagube foarte mari în tările europene tot ar trebui împușcați ? Sunteți niște aborigeni penibili și primarul și vînătorii , toți la pachet…

 • Daca era un urs ‘destept’ si ‘orientat’,putea sa dea iama printre ‘porcii’ din ‘parlamentul ‘ Romaniei.Gasea acolo hrana din belsug! Poate ca ‘iubitorii’ de animale salbatece sau locuitorii pagubiti , vor lua initiativa si vor actiona si pentru ‘relocarea’ ursilor gunoieri de pe Valea Prahovei in Senat si Camera Deputatilor.Ca tot au nevoie de ‘parlamentari’ cu priza la public,cei de la PSD,ALDE,PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.