Ce s-a întâmplat cu noile trambuline. Se caută o soluție – buzoienii.ro

Doar câteva zile au rezistat noile trambuline amplasate de primărie la locul de joacă din incinta ștrandului.

Acestea au fost deteriorate grav din pricina copiilor nesupravegheați de părinți, dar și a vlăjganilor care le-au folosit când angajații ștrandului erau prinși cu alte treburi.

Trambulina mică e pentru copii între 3-6 ani, iar cea mare pentru copii până la maximum 10 ani

„Trambulinele susțin maximum 130 de kilograme. Dar la noi s-au urcat la grămadă copiii. Și mai mici, și mai mari, mulți nesupravegheați de părinți. Le-au fost îndoiți stâlpii de susținere. Au trebuit dezasamblate, folosirea lor devenise periculoasă”, ne-a declarat un angajat la ștrandului.

Praf a fost făcut și toboganul:

Un grup de vandali l-a mursecat și pe acesta.

Întrebarea care se pune e ce se poate face ? Primăria nu-și permite probabil să angajeze trei paznici – câte unul pe tură – care să păzească non-stop locul de joacă recent modernizat.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Ce s-a întâmplat cu noile trambuline. Se caută o soluție – buzoienii.ro

 • paza cu politisti locali!!! si asa stau degeaba toata ziua!

  Răspunde
 • E din cauza ca sunt de cea mai proasta calitate, dar luate cu bani multi ca si cum ar fi de cea mai buna calitate… cum se face cand e vorba de contracte cu bani publici.
  Se strica doar daca le folosesti strict in scopul declarat in mod adecvat, nici nu trebuie sa vina cineva rau intentionat cum incearca sa se induca in eroare opinia publica.
  Asa e la romani, mereu viseaza sa intre cineva la puscarie nevinovat ca sa se simta razbunati cand autoritatile fac treaba proasta, cand realitatea e ca vinovatii sunt cei ce acuza.

  Răspunde
 • N-ar strica, daca opinia publica si-ar face simtita prezenta pentru combaterea actelor de vandalism, dar ma tem ca ducem lipsa de asa ceva! Pacat, pentru ca toate aceste lucruri se fac din banii nostri ai contribuabilor! Felicitari Romania – feminin tenis de masa, in finala Jocurilor sportive ale Europei!!!

  Răspunde
 • Gardienii publici ce fac? Doar vechime? Timpul trece, leafa merge, așa este la primărie. Parcurile trebuiesc păzite de gardienii publici, nu să amendeze babele care vând flori sau lapte.

  Răspunde
 • La Buzau est unul din cei mai mari producatori si distribuitori de locuri de joaca din Romania- la iesire spre Spataru – Trufi, putini stiu, am cumparat spatiu de joaca la copii cu 2000 si ceva de lei si primaria probabil a platit la firme smechere din Bucuresti mii de euro….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.