Ce s-a întâmplat mai apoi

Buzoienii aflați în trafic au reclamat în această dimineață că autoturismul din imagine a fost abandonat pe mijlocul străzii la ieșirea din cart. Micro III pe str. Frăsinet.

Poliția Locală a preluat sesizarea și l-a amendat pe proprietar.

Ulterior, pentru că proprietarul nu și-a făcut apariția, s-a apelat la utilajul de ridicat mașini.

În total, șoferul va avea de plătit 900 de lei, după cum urmează:

300 lei – deplasarea echipei Urbis Serv și ridicarea mașinii

200 lei – transportul spre parcarea Urbis din Parcul Crâng

100 lei – cazarea pentru o zi în parcarea Urbis

290 lei – amenda rutieră (dacă se plătește în termen) plus patru puncte de penalizare

loading...

4 comentarii la „Ce s-a întâmplat mai apoi

  • Politia locala ar trebui sa se ocupe mai mult de curățarea orașului mai exact ridicarea directa a autoturismului care incalaca anumite reguli de parcare

  • @Florin
    Primăria sa asigure infrastructura, adică locuri de parcare si apoi sa ridice autoturisme. In cazul de fata, nu am inteles atitudinea șoferului, Poliția locală a procedat corect.

  • Aia nu pare ca era parcata acolo. Cel mai probabil a avut ghinion si a ramas cu ea in drum si n-a mai pornit… ce era sa faca daca nu mai mergea. Nu e ca si cum masinile s-ar putea baga in buzunar in cazul in care nu mai vrea sa mearga. Esti fortat sa o lasi acolo unde te-a lasat pana reusesti sa gasesti o solutie de ridicare.
    Sau poate s-a intamplat ca acum vreo 2 luni, cand soferul a avut probleme medicale si a avut inspiratia de a trage imediat pe dreapta, a fost apoi luat cu ambulanta din masina si dus la urgente, iar masina lasata acolo, dupa care au venit rapid hienele de la politie sa ii aplice amenda omului ca a oprit pe marginea drumului cand i-a venit rau… in opinia politiei trebuia ca omul cand face infarct sa caute loc de parcare marcat sau sa intre sageata in unii de pe contrasens ca sa fie sigur scapa de amenda. Siguranta si incredere romaneasca. Foamea de bani a politistilor primeaza.

  • Anonim, nu e mai plauzibil ca soferul e un bizon, sau rupt de beat, nu? Si stricata, masina fiind tanc, n-ai cum sa-i dai branci 3 metri mai in harcana. Daca poate dovedi circumstanta atenuanta cu documente (bilet de internare, IQ sub minimul admis la hominizi etc), cu siguranta ca va fi absolvit de orice cheltuiala. Iti urez, nu ca doresc, sa fii beneficiarul unei astfel de situatii cand ai o urgenta de orice natura, dar in special medicala, si sa nu ai pe unde iesi cu masina ta, pentru ca proprietarului i s-a stricat autoturismul si l-a lasat fix acolo, sau a avut un infarct si a fost preluat de ambulanta (situatie in care ma indoiesc ca nu sunt alertate si alte institutii, inclusiv Politia). Eu inca sper ca ai probleme auditive si nu te-ai auzit ce spui!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.