Ce s-a întâmplat. Judecător din Buzău, la volanul unui Porsche Cayenne

Martorii spun că de vină ar fi un judecător din Buzău, aflat la volanul unui Porsche Cayenne. Acesta nu ar fi acordat prioritate la pătrunderea dinspre Aleea Centrală din Micro XIV pe Bd. Stadionului.

Mașina îi aparține fostului judecător Eugen Irimia, pensionat recent, la 55 de ani, de la Tribunalul Buzău

Porsche-ul a fost acroșat în partea stânga spate de un VW Passat care circula regulamentar pe Bd. Stadionului – dinspre capătul cartierului înspre spital. Polițiștii au descoperit ulterior că șoferul Passat-ului , un tânăr de 23 de ani, nu avea permis, dar la alcooltest a fost descoperit cu alcoolemie – 0,7 grame alcool pur în aerul expirat. .

Șoferul Passat-ului, 23 de ani, nu avea permis și era și sub influența băuturilor alcoolice!

După impactul cu Porsche, Passat-ul a ricoșat în portiera stânga față a unui Audi parcat în apropierea intersecției.

La spital a ajuns fostul judecător Irimia, cu un traumatism cranio-cerebral minor.

În urmă cu câțiva ani acesta a fost exclus din magistratură, dar a revenit după ce a dat în judecată Consiliul Suprem al Magistraturii și a câștigat. În decembrie 2018 s-a pensionat la 55 de ani.

Polițiștii sunt la fața locului și analizează dinamica accidentului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Ce s-a întâmplat. Judecător din Buzău, la volanul unui Porsche Cayenne

 • E cam judecator,avocatul…
  Judecatorul Irimia

 • Se fac bani frumosi din dosare penale… de masini de lux Porsche.
  Se explica acum de ce e nebunia asta la cote maxime de a face dosare penale aiurea si chiar si falsificate…

 • Pentru necunoscatori ai dedesupturilor judecatorul a fost cercetat de CSM si exclus din magistratura. Se spune că pe motiv că se antepronunta in spete inca din prima infatisare, probabil pentru a stimula inculpatii sa “faca ce trebuie” ca sa fie bine pana la intocmirea deciziei lui.
  Dupa excludere acesta si-a convins colegii magistrati sa dea o hotarare prin care sa anuleze decizia CMS de excludere si sa il puna iar pe post.
  Asa e in sistemul de justitie, se spala colegii unii pe altii.

 • Fati,le pensii mai mari pentru a angaja sofer acesti lacomi.care.beneficiaza de munca altora Toti infractorii spun,”am incredere in justitie”.

 • Vă dați seama că acest judecător a dispus de viață altora, vinovați sau nevinovați, in Franța un judecător cu Porsche nu exista, la noi e posibil orice, dragi concetățeni dacă aveți posibilitatea să plecați din aceasta cocina de țară nu stați pe gânduri, plecați cat mai este posibil și Auras vezi că mai sunt și alte specimene de aceiași forță la Buzău dar firește este destul de periculos să scrii ceva despre ei că un ziarist in Romania nu are imunitate că în Franța, acolo un ziarist este ziarist !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.