Ce s-a întâmplat și cine o va înlocui

Carmen Ichim nu va mai fi vicepreședinte la Consiliul Județean din partea Pro România și nici măcar consilier.

Asta din pricina întârzierii ședinței de CJ în care urmau să fie votați cei doi vicepreședinți.

În condițiile în care suspendarea din funcția de șef al Gărzii de Mediu îi expira luni, Ichim a ales în weekend să revină la conducerea instituției de mediu.

Moment din care nu și-a mai putut păstra nici postul de consilier județean din cauză de incompatibilitate.

Carmen Ichim s-a întors la Garda de Mediu

Consecințe

Retragerea dnei Ichim din Consiliul Județean va face loc unui alt vicepreședinte și unui alt consilier județean. Conform protocolului electoral PSD – Pro România, cele două posturi revin partidului lui Ponta.

Felix Rache: „Cel mai probabil eu voi prelua funcția de vicepreședinte al CJ Buzău. Viitorul membru în Consiliul Județean va fi prezentat în ședința următoare celui în care vor fi votați vicepreședinții”.

loading...

6 comentarii la „Ce s-a întâmplat și cine o va înlocui

 • Imi place ca in poza apare si dl. Petre, care si-a pus-o initial pe nevasta-sa Sefa la Directia Copilului, din simpla Asistenta intr-o farmacie :::)))
  Ma gandesc pe ce criterii, mr. Petre ?! De “competenta” si “experienta”, nu ?!
  Acum este consilier, parca.
  Buunnn..

 • de ce nu precizati ca sedinta putea avea loc… daca era convocata? i-au dat teapa ! Cine?

 • Foarte bine! Nu se mai satura doamna de fier de functii din ce in ce mai mari! Oricum, nici la Mediu nu a facut nimic. Avem cel mai poluat oras din zona, murdar, plin de gropi si doamna nu ataca in niciun fel pe primar care nu ia masurile necesare. Toate orasele au staţii automate pentru măsurarea calităţii aerului, numai Buzaul investeste in locomotive, avioane, spectacole, autobuze aruncate de occidentali si luate de municipalitate ca fiind noi, cai ale eroilor si toate prostiile inutile care au mancat bugetul local.

 • Prin … ” fricțiunea ” (!) plăcilor tectonice locale , se produc binențeles, cutremure ! Si în urma unui astfel de cataclism ești aruncat în decor… Deh, riscurile geologiei politice buzoiene!…

 • Doamnei i s-a spus să stea liniștită la garda de mediu, până după alegerile parlamentare, când va fi numită din nou prefect.
  PNL va pierde alegerile parlamentare.

  P.S. Eu propun ca al doilea vicepreședinte să fie numită soția lui Adi Petre, o “valoare” care a ajuns consilier județean. Ar intra în Cartea recordurilor, soț și soție ca conducerea unui cj.

 • Alina Petre: inteligenta sub medie, semidocta, razbunatoare, limitata din toate pdv.
  Atat am avut de spus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.