Ce s-a întâmplat. Trei persoane din Tico – șoferiță, copil și pasager – la UPU

Autoturismul Tico e praf și va ajunge direct la fier vechi.

Mai importantă e soarta șoferiței de 45 de ani din Buzău, a unui pasager de 45 de ani și a unui copil de șase ani. Din primele informații, niciunul n-ar fi în stare gravă, ceva mai rău fiind femeia care s-a lovit la cap, parbrizul fiind spart.

Tico se deplasa regulamentar dinspre Buzău înspre Spătaru, când capul tractor al unui tir (fără remorcă) – venit de pe contrasens – l-a lovit în partea stângă.

Din spusele martorilor, șoferul tirului – un buzoian de 30 de ani – rula cu viteză, când un autoturism din fața sa a oprit brusc.

Pentru a nu-l lovi în spate, tiristul a pus frână, iar apoi a tras violent stânga de volan. Pe asfalt se observă urmele de frână și traiectoria tirului.

Numai că pe celălalt sens s-a întâmplat să treacă tocmai atunci micuțul Tico. Vezi mai jos o galerie foto de la accident.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ce s-a întâmplat. Trei persoane din Tico – șoferiță, copil și pasager – la UPU

  • in tico tot soferita……a pus frina brusc …..fara sa se uite in spate sa vada ca un tir nu e masina de jucarie si nu poate opri asa repede…..doamne cine le lasa pe astea sa conduca? cine le a dat permis? nu au nici o treaba cu condusu sunt adevarate bombe la volan? te intrebi cum va arata urmatorul accident cu soferita? ce trasnaie or mai face?
    mama proastelor e mereu gravida oricum
    apropos tico ala mai e functionabil? cutie de conserve? trecuse ITP?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.