Ce s-a întâmplat

Sunt pe fundul heleșteului din Crâng.

E vorba de mai multe elemente de mobilier urban precum coșuri de gunoi și bănci.
Opera aparține unor huligani care au pândit când polițiștii locali nu erau în preajmă și s-au distrat aruncând obiectele în apă. S-a întâmplat în seara dintre 8 și 9 martie.

Conform surselor buzoienii.ro, acte de vandalism s-au înregistrat în aceeași seară și în Parcurile Tineretului și Marghiloman.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!
Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

9 comentarii la „Ce s-a întâmplat

 • Care gardieni locali?!
  Nu prea ii vezi prin parcuri, stau ascunsi în gherete sau mașini personale.
  Cei care au distrus coșurile de gunoi trebuie pedepsiți…

 • Care gardieni locali astia dau o tura la intrare si una la iesire din tura restul se vede, banci rupe ,cosuri de gunoi aruncate in helesteu, foisorul distrus de parca a tras porci de el,propunem sa aiba trei posturi de paza de-a lungul parcului nu sa stea la ghereta de la URBIS ,platiti din bani nostri.

 • Nu ii mai gasesti, dar taiat un sfert de salariu cateva luni gardienilor ar trebui. Doar vara, daca e cald, patruleaza.

 • Gardieni sunt la puscarie….dar voi sunteti “spirituali/glumeti/haiosi”..iar aceste incidente se petrec noaptea dupa ora 23.00 cand “gardienii” nu mai sunt la servici’ , ptr. ca mai nou programul este doar 07-15 si 15-23…..de la 23 la 07 “gardienii” nu sunt de serv. ptr.ca nu se mai face sc.3.

 • Oare nu e vinovata primaria care a amplasat acele cosuri astfel incat sa poata fi mutate si de un copil de gradinita?
  Daca le puneau cum trebuie nu mai ajungeau in apa.

  Incredibil cum unii vor sa fie mai multi politisti care sa stea degeaba in parc doar pentru ca un cetatean a mutat 1 metru mai incolo un cos de gunoi. Au identificat repede problema majora a tarii, ca s-a mutat un cos de gunoi 1 metru… si pentru asta trebuie sa impanzim parcul de politisti care sa stea pe banii nostri degeaba. Cu banii pe care ii incaseaza un politist pe an, se pot schimba cosurile de gunoi zilnic.

 • In marghiloman sunt n camere video. Deci ii pot prinde f usor!

 • Problema nu este nici la gardieni nici la coșurile de gunoi. Ci la gunoaiele care fac asta din lipsa de educație si bun simt. Oameni care isi bat joc de locul unde cresc pentru a se vaita mai tarziu cat de rau este aici. Nimicuri sociale care pe aici sparg semințe crezând ca asa este viata doar pentru ca asta i-au învățat parintii lor.

 • Vrem camere de luat vederi in toate parcurile din Buzau !

 • Puse camere, astfel pot fi descoperiti, amendati si sa faca munca în folosul comunitatii. Multi tineri fara educatie. Pe 11 mart, niste tineri veneau de la Liceul Textil, au trecut prin fata unui bloc, de la capatul autobuzului 7 si au daramat niste cosuri de gunoi,era pe seara,veneau de la scoala,culmea in grup era o fata, aceasta a facut, restul au început sa rada. Am strigat la ei, de la balcon, nu am vazu-to prea bine la față, era seara. M-aș fi dus la scoala, la ea….Mi.a raspuns fff urat. Viitoarea generatie…..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.