Ce s-a mai asfaltat prin Buzău + Anunțul important pregătit de Toma

Continuă asfaltările din mun. Buzău.

Ultima realizare este finalizarea ultimului segment de 500 de metri a Șoselei Pogonele – botezată recent Șoseaua Constanței. Mai exact între calea ferată și indicatorul de ieșire/intrare în oraș, unde se unește cu drumul județean.

Lucrătorii de la Urbis Serv asfaltează în aceste zile și trotuarele de pe strada Oltului.

S-a finalizat porțiunea dintre Bd. Stadionului și rondul din „23 august”, urmează și segmentul până în str. Transilvaniei. Pentru că e destul de lat, la final se va trasa și pistă de biciclete.

În aceste zile se asfaltează și Șoseaua Vadu Pașii ce duce la oborul de animale și cherestea.

Și aici trotuarul este lat și va permite trasarea pistei de biciclete.

Toma așteaptă vestea de la guvern

În aceste zile primarul C-tin Toma așteaptă dinspre București marele anunț. Că municipiului Buzău i s-a aprobat împrumutul din fonduri guvernamentale pentru asfaltarea a încă 182 de străzi secundare din oraș – inclusiv prin cartiere. În același proiect sunt prinse și 42 de parcări și toate trotuarele străzilor asfaltate în ultimii ani.

Probabil, dacă Toma va demara în forță și acest proiect – va câștiga la pas alegerile de anul viitor pentru un nou mandat

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

17 comentarii la „Ce s-a mai asfaltat prin Buzău + Anunțul important pregătit de Toma

 • DĂ DOAMNE SĂ NU MAI CÂȘTIGE AL DOILEA MANDAT!
  Ce primar este acela care incepe de toate si extrem de greu reuseste sa termine maxim 1%?
  Se lauda ca a luat statie noua de betoane nu stiu cate milioane de euro a costat
  Ca face,ca drege…vorbe si praf in ochi!
  Si curios,cine mama naibi va merge cu bicicleta pe strada catre obor sau spre Metalurgica?zi Auras cine?noi doi poate
  Dar sa ne dea Toma biciclete ca suntem saraci si nu avem!

 • Sa dea Domnu sa aveti parte de un nou Boscoadeala, sa stati iar 4 ani fara nici o investitie in orasul asta! Tipic poporului roman, cand nu se face, de ce nu se face, cand se face, se face prea incet! din 2006 vin in Buzău si din 2012 sunt mutat aici, a asfaltat primarul asta in 3 ani cat nu s-a asfaltat în orasul asta din 1990 si tot nu va convine ”moldovenilor”! Cand plecati in Europa in vacante sau la munca, va place ce vedeti acolo, piste de biciclete pe strada sau trotuare, cand se fac si la noi, de ce se fac ca nu circula nimeni, pai trebuie sa ai infrastructura ca sa incurajezi acest mijloc de transport, usor usor o sa inceapa lumea sa circule si cu bicicleta! Asa ca nu mai comentati, puneti mana si aveti grija de orasul asta in care locuiti (nu mai aruncati gunoaie pe strada, selectati deseurile, nu mai aruncati la chiuveta uleiuri sau alte nenorociri)!

 • Strada Transilvaniei de ce nu se asfaltează….în opinia mea este o stradă cu trafic intens care face legătura cu ieșirea spre Brașov!!!

 • Strada Transilvaniei se va face anul viitor – e prinsă a se face cu bani europeni alaturi de bd. Unirii si Alea Industriilor

 • Se va asfalta ceva doar cand va veni dragnea in vizita, in rest ciuma rosie doar fura

 • Mari escroci sunteți.Aveți interese ascunse de îl birfiți. singurul primar care merită .

 • Un sens giratoriu la intrare in Posta Calnau,pe cand domnule primar ,ati fost pe acolo sa vedeți ce greu se intra si se iasa ,la autostrada,este nevoie si acolo ,nu doar la intrare in Maracineni. Faceți si acolo ca o sa moară lume,e foarte periculos,se circula cu viteză ca e autostrada.

 • Pt. Valentina Nechita. La Posta Calnău nu e primar Toma. Dar pt. solicitarea dvs nici nu depinde de primar. Ține de CNAIR, cea care deține E85. dar nu e rău că ați pus pb. pe tapet

 • Raspuns pt Catalin!
  Pt cultura ( generala a lu matale),sa stii ca Buzaul nu apartine zonei geografice Moldova!
  Si de ce nu te muti de aici daca nu iti convine?
  Pai du te si te plimba pe aleea despre care a scris reporterul sa te manance toate javrele abandonate!
  Sa faca primarul piste pt biciclete in oras nu la marginea orasului!
  Si mai sustin o parere
  Daca ai intrat pe o strada sau un cartier termina acolo de asfaltat si pe urma mergi in alta zona!
  Un ex clar:au muncit saracii angajati ai urbis ului mai toata iarna si primavara pt a face rondurile frumoase
  Acum vine si le strica sa puna nh stiu ce embleme
  Este batjocura in folosirea banului public???
  De ce nu a facut de la inceput asa?
  Daca se asfalteaza tot dig ul si cu strada aia la obor este o realizare pt ocolirea Buzaului!
  Dar pana atunci facem studii si proiecte!

 • Vrajeala cu fonduri UE pt Unirii si Transilvaniei este de cand a inceput Toma mandatul. O sa o tot lungeasca…
  Pt marii aparatori ai lui Toma : asta TREBUIE sa faca un primar nu are nici un merit, nu aduce bani de acasa.
  Toma si Boscodeala- in tara orbilor, chiorul e rege….

 • Pt. Gabi Mihai: surpriză. Contractul se va semna saptamanile viitoare. Si Primaria Buzau – sub Toma nu are nicio vina. Ca sa fi avut acum proiecte ele trebuiau depuse cu trei-patru ani in urma.

 • Dupa mine Toma is the man …..si pt.catalin ,,,poate esti tu moldovean ca buzoieni nu sunt ..

 • Mai Domnule Tereaca spune cate proiecte s-au facut pana acum cu bani europeni ca eu ma duc si mananc plancarta aia unde scrie asta ,, pentru ca asa e regula la bani europeni ,,, mai nou nici Compania de Apa nu mai are sanse sa acceseze cei 250 mil euro si daca vrei sa stii cine e de vina intreaba pe la primaria Buzau. Sa fim seriosi strada Transilvaniei se asfalteaza de la alegerea noului Primar, au trercut aproape trei ani si numarul celor care mai cred asta se micsoreaza pe zi ce trece. Problema este ca dom Primar vrea sa faca multe si nu termina nimic, nu asa se lucreaza .

 • Bine zis johny
  Pt Ionel si pt altii
  Buzoienii ar trebui sa puncteze anul viitor la alegeri
  Ce s-a promis si ce s-a facut!
  Auras daca ai sange de buzoian in tine ai recunoaste ce spunem noi astia cativa curajosi sa zic asa!
  Toma a inceput de toate si nu a terminat nimic!
  Buzoieni daca sunteti interesati de viitorul copiilor dumneavoastra actionati intr un anume fel!

 • Modernizarea pieței Dacia ,străzilor Transilvaniei ,Frasinet,,Horticolei,Unirii,Bălcescu 2 ,Răscoalei,Veteranilor,si multe altele promise,precum și redeschiderea pasajului Unirii și modernizarea stadionului de atletism sunt câteva din promisiunile făcute.Din pacate se termina mandatul și orașul Buzau concurează pentru cele mai urâte și neîngrijite orașe.Dureros că buzoienii sunt mulțumiți.Le place minciuna.

 • Un singur exemplu: anul trecut s-a început asfaltarea cartierului Broșteni. Au fost asfaltate integral câteva străzi și parcări, dar niciun trotuar. Au rămas însă străzi neasfaltate care în aceste zile sunt petecite.
  Toma a promis asfaltarea integrală a cartierului Broșteni, la fel cum a promis și în cazul cartierului Dorobanți, dar nu s-a ținut de promisiuni.
  Nu înțeleg de ce începe multe lucrări, dar nu le finalizează.
  Ar fi avut mai mult de câștigat, dacă ar fi refăcut integral un cartier, cu parcări, trotuare, străzi, parcuri, locuri de joacă și rampe de gunoi. Un sistem integrat, cu garanție de câțiva ani.

 • Domnul Vlad, dumneata ai venit in partea de sud a orasului (Unirii-sud) sa vezi ce strazi adiacente sunt, nu au mai fost asfaltate de prin anii 80, asa cum dumneata doresti asfaltarea integrala a cartierului Brosteni, poate asa ne dorim si noi, de unde crezi ca are primaria bani pentru toate astea? Rabdare, toate la timpul lor!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.