Ce se ascunde în spatele numirii noului prefect al județului Buzău!

Ce reușită! Lovitură foarte importantă izbutită de Adrian Mocanu prin impunerea omului său la șefia Prefecturii Buzău.

Așa cum Carmen Ichim a anunțat în urmă cu câteva minute, Leonard Dimian, omul lui Adrian Mocanu, va fi noul prefect al Jud. Buzău.

Ce urmează ?

Din zilele următoare, instituția Prefectului Buzău (și angajații săi) vor fi folosiți de Adrian Mocanu și întrega „grupare Boșcodeală”, conectată la ALDE Buzău, pe post de măciucă pentru a lovi în primarii PSD și chiar PNL (atâția câți sunt ei).

Principala țintă va fi Toma (cel mai important vector de imagine al PSD Buzău), dar în năvod vor pica și alții, dacă nu vor fi suficient de puternici

Probleme riscă să aibă dacă nu vor pupa noul steag înfipt la Casa Albă directorii și alți angajați de prin instituțiile deconcentrate de la Buzău.

Să vezi adeziuni la ALDE Buzău în săptămânile și lunile viitoare, doamna secretară de la sediul de partid de pe Bd. Unirii Nord va avea de muncă, nu glumă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Ce se ascunde în spatele numirii noului prefect al județului Buzău!

 • Nu cred ,banuiesc o fuziune cu PNL cu garantia unui loc eligibil pt cei doi la Parlamentare. Sa nu credeti ca Orban si Ioha mor de dragul lui Tariceanu, ALDE este o adunatura de oportunisti, care vor migra la cel puternic, oferindu-si influenta locala. La Buzau nu ALDE promite voturi, ci Badulescu si Mocanu pe persoane fizice, asa au fost cooptati si in ALDE, tot asa vor si pleca,CU VOTURI SI OAMENI cu tot.

 • Auras, nu este nici o pierdere, dar nici vreun câștig! Se va înlocui tusea cu junghiul! Adevărații profesioniști îi vei întâlni fie prin occidentul decăzut, fie prin multinationalele care sug sângele poporului! În rest…istoria are un caracter ciclic!

 • Dar madam Ionescu, consilier municipal PMP de ce apare in imagini? Cumva PMP la BZ e tot ALDE?

 • N-am votat cu PSD, dar dacă acest “tub digestiv” ajunge pe listele PNL, voi vota PSD.

 • Toma e mai mult decât principalul ,,vector de imagine al PSD Buzău”, Toma e în primul rând UNICUL SUPORT SOLID AL PSD-ului de la BUZĂU ! Fără Toma, Ciolacu şi PSD-ul lui n-ar mai valora la Buzău nici 2 lei găuriţi iar înfrângerea la alegeri ar fi fost una de proporţii maxime!
  Şi n-ar fi o problemă de speriat dacă Toma ar avea de luptat doar cu Adrian Mocanu, însă la Toma chiar e o problemă îngrijorătoare pentru că e nevoit să lupte pe două fronturi: cu duşmanii externi (precum Mocanu), dar şi cu trădătorii din interior (precum consilierul Florescu care, la doar câteva zile de la ,,declaraţia de război” adresată Primarului, deja şi-a câştigat un puhoi de simpatizanţi, numărul acestora continuând să se îngroaşe)!
  Deci, pentru Toma vin vremuri grele !

 • PSD la Buzău are zilele numărate

 • aleluia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.