Ce se face lângă Dedeman ? Suprafaţă mare de teren lângă şoseaua de centură pregătită pentru a se construi

Cine trece în aceste zile pe şoseaua de centură trebuie că va observa faptul că o suprafaţă importantă de teren din vecinătatea magazinului Dedeman a fost curăţată de bălării, balastată şi pregătită pentru viitoare construcţii. 

După cum se poate observa din fotografia alăturată, luată din satelit în urmă cu câteva luni, terenul din stânga magazinului Dedeman a fost pârloagă, iar în apropierea albiei râului Buzău a funcţionat şi încă mai funcţionează o balastieră. 

Conform anunţului postat de proprietar pe marginea drumului, pe terenul respectiv ar urma să fie amenajate „construcţii de importanţă normală sau redusă, situate în afara zonelor de protecţie instituite pentru zăcăminte acvifere”.

Terenul respectiv ar aparţine, pe surse, omului de afaceri buzoian Dumitru Dobrică, iar în zonă ar urma să se construiască fie o hală, fie mai multe blocuri. 

Cert este că la nivelul Primăriei Buzău se lucrează şi pentru întocmirea unui Plan Urbanistic Zonal şi abia după realizarea acestuia se va putea trece la realizarea construcţiilor propriu-zise.   

Auraş Tereacă

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.