Ce se întâmplă acum cu tractoristul care a produs carnajul de pe șosea

I s-au pus deja cătușe la mâini și a petrecut noaptea „la mititica” și nu acasă.

Mai mult, de astăzi va spune pentru cel puțin 30 de zile  la revedere libertății.

La această oră, tractoristul care a provocat carnajul de ieri de la ieșirea din Pogoanele este prezentat de polițiști și procuror în fața judecătorului de la Pogoanele.

Se cere arest preventiv, iar judecătorul nu poate decât să aprobe în condițiile în care tractoristul din Pogoanele a comis un cumul de infracțiuni.

Trei sunt acuzațiile care se vor îndrepta împotriva lui și, probabil, vor duce inclusiv la o condamnare: consum de alcool (0,80 mg/l alcool în aerul expirat), fuga d ela locul accidentului și vătămare corporală.

Sursele buzoienii.ro spun că tractoristul, în jur de 40 de ani, provine dintr-o familie nevoiașă și că lucra la o stână pentru a-și câștiga existența.

 

 

loading...

Un comentariu la „Ce se întâmplă acum cu tractoristul care a produs carnajul de pe șosea

  • Omușorul ăsta cu tractorul ,trebuie pedepsit exemplar .A făcut prea mare „„deranj””,ca să fac un mic umor negru ,ca să scape nepedepsit sau aproape pedepsit .E timpul să-și facă prieteni noi și asta pe termen lung ,pentru că nicio judecătorie nu l-ar declara nevinovat ,sau ,mă înțelegeți ,ca să scape de închisoare .Pentru mine e un mister felul în care gândesc unii șoferi care ,deși se simt amețiți și nesiguri pe ei ,se urcă la volan și fac tot soiul de nefăcute .Vai de mama lor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.