Ce se întâmplă + cât mai durează. Coloane uriașe de mașini

De ieri s-au demarat lucrări pe podul de la Mărăcineni, sensul spre oraș.

Pentru că se circulă pe o singură bandă s-a format imediat o coloană de mașini care trece de Autorolla și ajunge până la Potârnichești, înspre Poșta Câlnău (vezi foto mai jos).

Unii șoferi (mai ales cei care trec des prin zonă) au ajuns la capătul răbdării.

„Îmi vine să mă dau jos din mașină și să-i iau la bătaie”,

„Am făcut o oră de la Autorolla până la intrare în oraș. E jale”

„Nici măcar nu lucrează. Stau toți sprijiniți pe acolo”

Sunt totuși și buzoieni care le iau apărarea lucrătorilor. „Am văzut că unii șoferi dau geamul în jos și îi înjură pe muncitori. Să fim serioși, ce vină au ei ? Asta le e meseria, schimbă cabluri. Au primit dispoziție de serviciu, ce-ar fi trebuit să facă, să zică nu ?”

Ce se întâmplă

Cei de la Telekom au cerut și primit aprobare de la Drumuri Naționale pentru trei zile de lucrări la pod (marți, miercuri și joi).

Muncitorii schimbă cablurile de telefonie, internet și tv aflate în canalizația de-a lungul podului.

Speranțe să termine azi

Din informațiile reporterului buzoienii.ro, muncitorii de la Telekom trag tare să termine azi astfel încât să nu mai blocheze podul și mâine (joi). Un imbold suplimentar e că mâine se anunță ploi, iar muncitorilor nu prea le-ar conveni să lucreze în ploaie.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Ce se întâmplă + cât mai durează. Coloane uriașe de mașini

  • sa le dea autorizatie cu conditia sa munceasca 24/24…noi stam ca prostii la coada..sau sa le dea autorizatie doar dupa ce se da in folosinta podul de la Vadu Pasii (mai era de asteptat 1-2 sapt)…sau sa munceasca doar noaptea, traficul fiind cu mult redus dupa ora 20.00. Ne pedepsesc pe noi prin incompetenta lor.

    ps: dupa reparatia podului acesta era luminat frumos, intre timp becurile s-au ars si nu au mai fost inlocuite, iar luminitele longitudinale de jos nu au mai fost curatate, astfel incat la o distanta de 2 ani de la reparatie podul arata jalnic. Intretinere zero!!! Au scuipat pe banii nostrii si pe rabdarea avuta cu repararea podului!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.