Ce se întâmplă cu artezienele din fața Hotel Pietroasa și de la Proiect SA ?

Mai mulți buzoieni ne-au scris pe adresa redacției, rugându-ne să ne interesăm de ce nu funcționează încă cele două fântâni arteziene din fața Hotelului Pietroasa și de la Proiect SA/Banca Transilvania. Informații ne-au fost furnizate astăzi de viceprimarul Ionuț Apostu:

„Da, au fost ceva probleme. Cele două fântâni au trecut din acest an în administrarea Urbis Serv. Cei de aici au preluat cele două obiective cu componente lipsă și  a durat ceva până la identificarea și procurarea acestor piese. De exemplu, cea din față de la Proiect SA a avut pompa arsă. Abia astăzi va veni de la distribuitor o pompă nouă. Mâine va fi montată, iar fântâna ar trebui să înceapă să funcționeze. În schimb, pentru fântâna din fața Hotelului Pietroasa, ceva mai complexă, abia de săptămâna viitoare vor veni toate piesele și tot atunci va fi pusă în funcțiune”.

Despre fântâna de la Hotelul Pietroasa s-a scris mult în ultimii ani. Mai întâi a fost intenția administrației Boșcodeală de a se cheltui într-o primă fază 12 miliarde de lei vechi pentru modernizarea ce ar fi inclus și un grup statuar.

După criticile venite din partea presei și a buzoienilor investiția a fost stopată.

Anul trecut, un om de bine, ce nu a dorit să-și decline identitatea, a reparat din surse proprii această fântână care a funcționat fără probleme până la finalul sezonului. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ce se întâmplă cu artezienele din fața Hotel Pietroasa și de la Proiect SA ?

  • 1. Avem 487 polițiști locali care au în grijă inclusiv mobilierul urban, deci și integritatea artezienelor.
    2. Totuși, acestea au fost „descompletate” din ordinul lui Boșcodeală pentru a justifica escrocheria cu noua arteziană minune, muzicală, dinamică, fantasmagorică și cu o statuie moț în centru care ne-ar fi costat 13 miliarde de lei. Frumos tun, dar nu s-a mai dat fiindcă s-au mai deșteptat „proștii” și justiția, câr-mâr, târâș-grăpiș, i-a dat marțafoiului o condamnare „cu suspendare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.