Ce se întâmplă cu bicicletele pe patru roți din Crâng


De joi, după trei săptămâni de pauză, au reînceput să circule.

Ion Suraj a dat Primăria Buzău în judecată, cerând anularea deciziei primarului C-tin Toma de interzicere.

Iar judecătoarea i-a dat dreptate lui Suraj, supranumit Regele Crângului – pentru afacerile derulate în zona obeliscului.

„V-am spus eu că o să câștig. Am angajat trei avocați. Mi-au spus că să stau liniștit. Am contract valabil până la sfârșitul acestui an. Poliția Locală a făcut un abuz că nu m-a mai lăsat trei săptămâni. Nu știu ce au cu mine, tocmai cel care plătește cei mai mulți bani chirie în această zonă. Ia să-i verifice cineva și pe ceilalți. Or să aibă surprize, o să se vadă că sunt unii care dau doar 5 lei”, a spus Suraj.

„Regele Crângului” s-a blindat cu sute de semnături ale buzoienilor care sunt de acord cu prezența bicicletelor pe patru roți pe aleile Crângului.

„A văzut și doamna judecătoare. I-am dus la proces semnăturile. Nu se poate să fie băgat în seamă un reclamagiu, care scrie mesaje pe la toate site-urile astea, în detrimentul a mii de buzoieni care apreciază aceste biciclete”.

A existat și varianta ca bicicletele pe patru roți să circule doar pe un anumit traseu pentru a nu-i deranja pe ceilalți vizitatori ai Crângului, însă nu s-a reușit identificarea unei asemenea bucle.


Citește și articolul: Ștefan din Costești cere ajutor pentru a putea merge din nou. Iată mesajele sale emoționante

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Ce se întâmplă cu bicicletele pe patru roți din Crâng

  • Dacă tot e ” moda ” referendumurilor , poate că CLM-ul local ar putea întreba buzoienii dacă parcul Crâng este un loc strict de promenadă sau unul în care se pot practica și unele mici activități ” sportive ” … Poate ar trebui să se țină cont și de tradiții ( eventual ) iar pentru cei mici s-ar putea amenaja un loc ceva mai retras unde să fie conduși și supravegheați de părinți or bunici ( loc s-ar găsi, de s-ar vrea )… După Revoluție, mulți ” afaceriști ” au tras cu ochiul și s-au înfruptat din seculara pădure a Codrilor Vlăsiei, devenită cu trecerea timpului, o modestă lizieră de arbori , iar până la manelizarea totală a Crângului mai e un pas … Trendul mondial e cât mai mult aer curat și tare mi-e teamă că într-o zi vom merge să ne relaxăm cu punga de oxigen la gură, mai ceva ca aurolacii …

  • Acest individ si afacerile lui din centrul parcului trebuie sa dispara. A acaparat, cine stie cat de legal, o parte foarte generoasa din parc. Pentru astfel de distractii ar trebui amenajat un loc oarecare, unde cei interesati sa se indrepte fara a crea disconfort celorlalti buzoieni care vor sa se bucure de o zona libera, curata, verde.

  • Comercianții broneți din Crâng profită de prostia unora și de frica altora de a reclama, cunoscută fiind agresivitatea lor și complicitatea cu „potera”. Vând Kiurtoș Kolacs secuiești făcuți de ei în condiții improvizate, așa cam cum au văzut ei la secuii veniți cu diferite ocazii la târgurile buzoiene. Vând porumb fiert stricat, amar, expirat, ținut în apa aia clocită de pe o zi pe alta, cu 5 lei bucata. Cine mănâncă din mâna ăstora și nu a făcut încă toxiinfecție alimentară, înseamnă că e tare, că are o sănătate de fier de care, cu inconștiență își bate joc. Întrebarea este însă până când, fiindcă autoritățile sanitare își iau dreptul și tac chitic.

  • Suspect este ca dupa acest proces a ramas singurul cu biciclete duble,nu cumva asta a fost si interesul acestui tavalug!Uite suspendarea ca mai apoi sa devina unicul pe acest segment la fel ca anul trecut?Unde sunt ceilalti comercianti care aveau biciclete duble?Fara complicitatea primariei nu se putea aceasta schema interesanta , mai ales conform portalului http://portal.just.ro/114/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11400000000068106&id_inst=114 primaria este datoare acum cu cheltuielile de judecata ,a se verifica dosarul cu numarul 1155/114/2018 de pe site-ul just portal . Prin neprezentare primaria si-a dat acordul tacit ca regele sa fie rege!!!

  • Nu mai zic nimic .O să merg în Parcul Tineretului ,sau Marghiloman .

  • Legea este lege, si trebuie sa ne obisnuim sa respectam contractele, de orice natura si incheiate in orice conditii. Daca respectivul comerciant a obtinut o autorizatie in acest sens, primaria trebuie sa o respecte, si daca are ceva indoieli asupra anumitor fapte se adreseaza justitiei , si se va face lumina, asa si in cazul de fata , justitia a dat dreptate normalitatii, pt ca asa tr sa se intample in orice tara care se vrea a fi democrata. Ca vine un primar sau altul, si nu ii place de fata unui cetatean este o alta poveste, legea ramane lege si se respecta. Mi se pare absurd, ca dupa ce emiti o autorizatie, sau semnezi un contract sa te trezesti sa reziliezi unilateral acel contract, asa cum s-a intamplat si cu operatorii de maxi-taxi. Dl primar trebuie sa inteleaga ca primaria si orasul Buzau nu este o firma privata proprietatea sa, si ca trebuie sa respecte legea si pe absolut toti cetatenii sai.

  • Acea improvizație la care faceți referire domnule tilly raicovici, este autorizată de către DSV. Îndeplinește toate condițiile sanitare. Nu cumva ție ti se mai spune pohaci in parcul Crâng? N-ai ce face toată ziua acolo, ura pe care o ai si dușmănia din tine scot la iveală caracterul “jegos” pe care-l ai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.