Ce se întâmplă cu camerele de rovignetă de pe podul de la Mărăcineni


Azi e joi, iar sâmbătă 15 septembrie ar urma să fie mutate camerele video de pe podul de la Mărăcineni – prin care se face verificarea rovignetelor.

Camerele vor fi desfăcute de pe actualul amplasament și mutate pe E85 la ieșirea din Poșta Câlnău înspre Rm. Sărat.

În acest fel, vor scăpa de plata taxei de drum posesorii de autovehicule care vin în Buzău atât dinspre Săpoca – Mărăcineni, cât și dinspre Săgeata – V. Pașii.

„Așa a rămas că pe 15 le vor muta. Noi le-am predat ieri amplasamentul, am încheiat cu ceva vreme în urmă și contractul, noi ne-am îndeplinit toate obligațiile”, ne-a declarat azi Sorin Munteanu, primarul comunei Poșta Câlnău.

Merite în mutarea camerelor de pe podul de la Mărăcineni au, din câte știm noi, și Marcel Ciolacu, Carmen Ichim și C-tin Dumitru – managerul comunei Mărăcineni. Ei au făcut demersuri la reprezentanții Companiei Naționale de Drumuri pentru a le schimba locația.

Și dacă am pomenit de Poșta Câlnău să precizăm că din această după-amiază s-a dat startul festivalului „Zilele Dovleacului”.

Buzoienii sunt invitați să deguste din delicioasele sarmale în dovleac și plăcinte de dovleac, gătite la fața locului de producători locali. Pe lângă dovleac vizitatorii pot savura și cârnați de Pleșcoi și de casă, bulz de mămăligă, pastramă, must și cozonaci.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Neagu l-a invitat la Buzău. Nu va veni singur CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.