Ce se întâmplă cu căruțele din orașul Buzău ? Iată ce decizie au luat azi consilierii!

Astăzi, consilierii municipali au aprobat în unanimitate proiectul privitor la căruțele și cărucioarele împinse/trase cu mâna care circulă prin orașul Buzău.

Astfel, de la 1 octombrie, se va interzice circulația căruțelor, dar, atenție, doar pentru cei care le folosesc la transportul peturilor/deșeurilor.

Căruțașii care le folosesc în agricultură pot circula în continuare nestingheriți prin oraș.

Cum românul e campion la păcălitul legislației, nu-i exclus să-i vedem de acum pe romii care caută prin gunoaie și folosesc atelaje sau cărucioare că vor azvârli peste peturi o pătură plus o greblă și o săpăligă.

Femeie cu un cărucior cu peturi pe str. Col. Buzoianu

Poliția Locală e cea care va urmări aplicarea hotărârii. Amenzile prevăzute sunt usturătoare. Între 400 și 1.000 de lei pentru cei prinși că transportă peturi cu căruțele ori cărucioarele.

În plus, se poate proceda la confiscarea căruței/căruciorului și a încărcăturii. Pentru recuperarea lor, deținătorii ar trebui să mai plătească o amendă de 400 de lei.

Citește și articolul: Un anunț care îi va bucura pe șoferii din Buzău. Patru străzi importante intră la asfaltare cu începere de luni. Iată care sunt acestea!

Mai jos este inserat integral textul hotărârii de Consiliu Local (click pe săgeată pentru a trece la pagina următoare)

Proiect_HCL275_Vehicule_tract_animala

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.