Ce se întâmplă cu cele două mall-uri din Buzău după anunțul de azi

În urmă cu câteva minute în Camera Deputaților s-a votat că „vor putea fi deschise centrele comerciale de sub 15.000 mp”.

Vestea nu le ajută însă pe cele două mall-uri din Buzău, pe cele câteva zeci/sute de angajați și pe zecile de mii de cumpărători.

Nici Aurora Mall (rebotezat Buzău Shopping City), nici Galleria Mall nu se încadrează, ambele având suprafețe mai mari.

„Noi, la Galleria Mall avem 34.000 de metri pătrați suprafață construită, din care 17.200 suprafață închiriabilă. Deci, nu ne încadrăm în aceste norme. Vom încerca totuși să venim în ajutorul clienților noștri. Căutăm variante pentru a facilita accesul în spațiile comerciale direct din exterior. Va rămâne în continuare deschis supermarketul Partener Mega Image de la parter, unde oferim gratuim mănuși de unică folosință și dezinfectant pentru clienții magazinului”, ne-a declarat Răzvan Zaharia, manager Galleria Mall.

Conform informațiilor de pe Wikipedia și Aurora Mall se află deasupra normelor acceptate. Acesta dispune de o suprafață totală de circa 40.000 de metri pătrați, din care 18.000 demetri pătrați – suprafață închiriabilă.

Și în Aurora Mall vor fi deschise în continuare supermarketul Carrefour și magazinul Altex.

În aceste condiții, Galleria și Aurora Mall trebuie să aștepte următoarea rundă a deciziilor de relaxare (probabil câteva săptămâni) pentru ca magazinele din incintă să-și poată trage – în sus – obloanele.

O veste bună vine pentru complexul comercial Winmarkt din centru (fostul magazin Dacia) care urmează a se deschide de vineri.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ce se întâmplă cu cele două mall-uri din Buzău după anunțul de azi

  • Va freaca grija mall-urilor? Asta conteaza sau ca nu scapam de nenorocitul asta de virus? Mai bine, ziarististilor, educati oamenii sa poarte masca pt ca deja au luat-o razna. O țin de gat ca pe cravata! In inconstienta lor zici ca pe 15 fuge virusul!

  • Buna observatia de mai sus. Lumea poarta masca de frica amenzilor cred, o tin in buzunar sau sub barba justificand ca se sufoca! Si totusi virusul se sufoca de la masca, nu de la lipsa ei! Mesajele de preventie de interes public aproape ca au disparut. Au ramas niste hartii lipite ici, colo, pe care le ignora prea multi.

  • Cred că începând cu ziua de 15 mai a.c. românii se pot vedea în oglindă la adevărata lor ” față ” ! Fiindcă vor fi responsabili de faptele lor vizavi de propria-i persoană, de cei dragi sau de cei din jur . Nu vor mai avea multe interdicții și va acționa nivelul de inteligență și înțelegere al fiecăruia . Personal, sunt sceptic și m-aș bucura ca buzoienii să nu inunde orașul cu toate mașinile și claxoanele, să respecte purtarea măștii în spații închise sau autobuze, să nu spargă liniștea orașului cu paranghelii și mega-decibeli, să respecte curățenia personală dar și a orașului! Tare mi-ar plăcea să fiu … contrazis…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.