Ce se întâmplă cu frizeriile, terasele, mall-urile, restaurantele etc. după 15 mai

Veștile bune le-a dat la ora 14.00 președintele Iohannis:

„Din 15 mai vom avea la dispoziție saloanele de îngrijire personală (coafură, frizerie), cabinetele stomatologice și muzeele”.

Cele rele au fost lăsate mai târziu ministrului Economiei:

„Mall-urile, restaurantele și terasele nu se vor redeschide la 15 mai”.

Reacțiile negative cele mai vocale le-au avut proprietarii de terase: „E o aberație să consideri o terasă, care e în aer liber, mai periculoasă decât un cabinet stomatologic!”.

De partea cealaltă se va replica, argumentat, că la dentist te duci de nevoie, iar la bere de plăcere.

Iohannis a mai spus că pe 15 mai se termină starea de urgență. Nu vor mai fi necesare declarațiile la ieșirea din casă, dar formarea de grupuri mai mari de trei persoane rămâne interzisă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ce se întâmplă cu frizeriile, terasele, mall-urile, restaurantele etc. după 15 mai

 • Numai nişte inculţi, care nu conştientizează gradul de periculozitate al Coronavirusului, pot striga să se deschidă mall-urile, restaurantele şi terasele !
  Ce nevoie aşa majoră poţi avea la oricare din astea, în plină pandemie ?
  Să-ţi cumperi o haină, un pantof, un parfum… Astea deja sunt mofturi prosteşti acum. Mai poţi purta şi folosi ceea ce ai… Că doar nu s-a evaporat brusc garderoba !
  Iar o bere, un suc, un mic, o pizza…. Le poţi servi foarte bine şi acasă, în sânul familiei, după ce le cumperi lejer din hipermarket.
  Patronii restaurantelor şi teraselor trebuie să bage la cap că SĂNĂTATEA OAMENILOR ARE PRIORITATE ! Şi n-au decât să intre în faliment, îi priveşte !

 • Nesimtitii si iresponsabilii „patroni” ai unor unor „terase si restaurante tipa ca „li se distrug…..afacerile” ,fiindca nu mai au pe cine insela si cui vinde marfa expirata pe bani multi.Acum,avem nevoie si de niste toxiinfectii alimentare provocate de lacomia,inconstienta si iresponsabilitatea unor astfel de ….”patroni” de terase si restaurante.Ca deh,romanii dupa aceasta perioada de somaj,nu mai au ce face cu banii si trebuie sa dea buzna in restaurante,malluri si la terase!

 • Doar sa fii PROST tare sa nu îți dai seama ca omul dintr o afacere mica mănâncă și el și familia lui, iar dacă nu produce nu are de unde sa plătească taxele, impozitele, chiria, utilitățile, mâncarea copiilor. PROSTI, dar mulți

 • Da bine ca magazinele mari sunt deschise.iar restaurantele din mall nu.se putea lucra macar cu livrare la domiciliu.la fel si celelalte magazine.sau sa se intre limitat maxim 20 de persoane.dar se vrea sa fim prostiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.