Ce se întâmplă cu șoferul hoț. Probleme mari

Site-ul newsbuzau.ro publicat azi imagini cu un șofer al Trans Bus căruia i-a făcut ochi dulci o bicicletă. Vezi mai jos imaginile.

Gică Toader, director Trans-Bus: „Da, proprietarul ne-a adus și nouă la cunoștință acest fapt. E un lucru grav, șoferului i se va desface contractul de muncă. Pentru așa ceva nu există altă sancțiune. Și Poliția Buzău i-a deschis dosar penal. Să știți că acel șofer nu e la prima abatere, chiar Trans Bus i-a făcut plângere penală după ce mai demult au dispărut niște oglinzi retrovizoare, dar dosarul a fost clasat pentru lipsă de probe”

Directorul Trans-Bus a ținut să precizeze și că șoferul în cauză nu a fost angajat în timpul mandatului său: „e un șofer mai vechi, nu l-am angajat eu, era aici când am venit eu”.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Ce se întâmplă cu șoferul hoț. Probleme mari

 • Interesant ar fi sa stim cam cati metri cubi de motorina a ciordit d-l conducator auto de-a lungul prodigioasei lui cariere de sofer de autobuz.

  Răspunde
 • Leo ca de obicei creierul tau mic s-a dat de peretii craniului si a scos asemenea aberatii , cum poti face asemenea afirmatii ??? de unde stii tu ca a furat motorina ??? ai stat langa el ??? AI PROBE ???

  Răspunde
 • Permalink ai cumva dovezi pentru acei metri cubi de motorina?

  Răspunde
 • Va ajunge sofer pe taxi sau instructor auto!

  Răspunde
 • Dar tu ai dovezi ca n-a ciordit si motorina de la autobuzul lui, din moment ce individul fura biciclete si oglinzi retrovizoare?
  Iti imaginezi ca nu se atingea de motorina din rezervorul autobuzului firmei? Ia vorbeste cu soferii de masini mari si intreaba-i cati bani din leafa lor platesc pe motorina, pe care o fura in folos propriu sau ca s-o vanda. Pana si la Tv ii arata filmati in direct cum golesc rezervoarele. Habar n-ai pe ce lume traiesti si mai pui si intrebari stupide.

  Răspunde
 • Permalink esti foarte documentat in comentarea oriacrui articol.Cum de nu te racoleaza ,,Serviciile,,?De salubritate ,chinologic,Urbis serv .Comentezi sa nu te ia somnul .Ai fost vreodata in parcul auto SC TRANS BUZ ..?

  Răspunde
 • Daca eu oi fi Permalinkul acela, da sunt documentat. I-am avut in subordine si pe aia de la ,,Transpoarte” si stiu de ce jonglerii sunt capabili toti soferachii de pe masinile mari.
  Te pomenesti ca ai descoperit tu cinstitii Romaniei in soferii profesionisti!……[Leo]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.