„Ce se întâmplă ? Elicoptere care plutesc deasupra CJ Buzău!” VIDEO

Mai mulți cititori ne-au trimis imagini, din diverse locuri, cu mai multe elicoptere care survolează și „plutesc” deasupra zonei CJ Buzău.

Enigma a fost descifrată ulterior de unitatea de aviație de la Boboc.

„Da, așa este, au fost trei elicoptere de la noi. Misiunea de zbor de azi a elicopterelor a inclus un salut al aviației în onoarea comandorului în retragere Bunea Alexandru, instructor de zbor la Baza Aeriana Boboc și care a fost înmormântat azi la Cimitirul Dumbrava”, a anunțat ofițerul de presă al unității de aviație de la Boboc.

Comunicat ARPIA Buzău

„Cu deosebită tristețe în suflet, anunţăm trecerea prematură la cele veşnice a celui care a fost cdor.av. (r) Bunea Sandu. Suntem profund îndurerați la vestea că unul dintre cei mai apreciați colegi, a plecat spre cer, lăsând în urmă multe regrete și lacrimi din partea celor care l-au cunoscut. Născut la 01.11.1949, a absolvit Școala Militară de Ofițeri de Aviație ”Aurel Vlaicu” promoția 1972; a îndeplinit funcții de la pilot aspirant, la comandant de escadrilă de elicoptere. A zburat pe toate tipurile de aeronave din Școala Aripilor Românești, totalizând un număr de 2850 ore de zbor. Zbor lin printre astre, camarad drag!”

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.