Ce se întâmplă la Aurora Mall. Pe partea de la stradă + cea dinspre Kaufland

În ultimele zile, întreg etajul de la Aurora Mall – partea dinspre Mărăcineni – a dispărut.

„Păi, înainte de a construi, demolăm. Se va face o clădire nouă, mai mare, cu un etaj peste cea care a fost. De asemenea, partea de aici de la stradă se va lega de cea construită recent, dinspre Kaufland”, au explicat muncitorii.

JOI, prima inaugurare

Pe partea dinspre Kaufland, joi 8 august va avea loc prima inaugurar a extensiei Aurora Mall. Conducerea centrului comercial a anunțat pe facebook ce magazine vor fi găzduite în noua aripă.

„Joi vine de la joie de vivre: bucuria pe care o simțim când ne pregătim să deschidem noua extensie a mall-ului. Da, ai auzit bine! Joi, 8 august, te așteptăm în noua aripă a mall-ului. Suntem atât de entuziasmați, încât ne-am schimbat chiar și numele: de acum încolo Aurora Mall devine Shopping City Buzău. În noua extensie te vor întâmpina cu zâmbetele pe buze magazine noi: Marionnaud, Various Brands, Tezyo, Penti, Intimo, Cărturești, Xpress, Mat Fashion, Office Shoes, dar și unele care doar s-au mutat puțin mai încolo: Benvenuti, Intersport și Sensiblu” – Anunț Aurora Mall

Felicitări primește Aurora Mall pentru investiția în parcări. Vor fi parcări și de suprafață și subterane la extinderea dinspre Kaufland

Reprezentanții magazinului au anunțat că inaugurarea noilor spațiilor comerciale dinspre Kaufland se va face treptat. Cinematograful multiplex, de pildă, se va deschide anul viitor.

Aici vor funcționa noile săli de cinema

Conform proprietarului – Aurora Mall își va crește la final suprafața cu o treime. Celor aproape 18 mii de metri pătrați li se vor adăuga 6 mii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.