Ce se schimbă la Aurora Mall, partea dinspre stradă. Decizie inspirată

Ce se întâmplă în față la Aurora Mall ? Zici că demolează clădirea! Vă puteți interesa ?”

E solicitarea făcută către buzoienii.ro de mai mulți cititori în ultimele zile.

La fața locului, o macara și o echipă de muncitori dezasamblează panourile care au acoperit până acum clădirea. În loc vor apărea pereți de sticlă, cu lumină naturală. O decizie inspirată, mai ales că acea parte a complexului comercial va conține cafenele, cofetării, fast-food etc.

„Efectuăm renovarea actualului Aurora Shopping Mall, un proces care va transforma centrul comercial în cea mai importantă destinație de relaxare și shopping din regiune. Decizia de a investi vine ca urmare a interesului arătat de către vizitatori pentru noi opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber alături de familii și prieteni. În plus, odată cu renovarea zonei de foodcourt și opțiunile culinare și de cafenele se vor extinde, pentru a putea satisface toate dorințele și așteptările vizitatorilor noștri” – comunicat Aurora Mall

În paralel cu renovarea actualului Aurora Mall, se lucrează intens pentru amenajarea extinderii complexului comercial înspre Kaufland (CLICK AICI pt. mai multe detalii)

Lucrările sunt de amploare, iar inaugurarea se va face pe bucăți (etapizat). O primă parte ar urma să se deschidă în luna august.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ce se schimbă la Aurora Mall, partea dinspre stradă. Decizie inspirată

  • Extraordinar!!! Nu puteți să dormiti noaptea liniștiți ca nu știți ce se întâmplă cu pereții mall.ului!
    Ferească dumnezeu!!!

  • Daca nu aduc brand-uri cunoscute nu or sa faca nimic…sa vina Zara, Berska…pull and bear…dar presimt ca tot un mini mall de provincie o sa ramana…

  • Cred ca ar fi bine venit si 1 mini Starbucks

  • Acum dorm linistit…. ma gandeam ca.l darama si ma bucuram degeaba…
    Mai bine l.ar inchide duminica, precum in tarile civilizate, si sa meaga lumea in parc sau sa stea cu familiile in loc sa se inghesuie degeaba prin asa-zisul mall….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.