Ce se va face în loc

Proprietarul a cerut autorizație pentru demolarea acestei clădiri din centrul Buzăului:
Clădirea a fost sediul poștei cu zeci de ani în urmă, iar acum este deținută de o firmă a omului de afaceri buzoian Ionel Gagu, director general la Concas.

Dacă la fațada dinspre stradă imobilul arată bine, în spate nu mai are ferestre și a găzduit într-o vreme persoane fără adăpost:


Ionel Gagu: „Probabil la toamnă, după ce primim autorizațiile de la primărie, vom deschide șantierul pentru demolare și construire. Din vechea clădire va mai rămâne doar fațada. Noul imobil care se va construi în loc, demisol, parter și patru etaje, ultimul cu retragere, va găzdui un aparthotel”.

Ionel Gagu și Concas construiesc acum trei blocuri cu parcare supraterană (complex Victoria Lac Buzău) în vecinătatea parcului Tineretului:

loading...

13 comentarii la „Ce se va face în loc

 • Cat de repede merg autorizațiile pt potentatii buzoieni.Inceaeca sa demoleze legal o casa fără nici o valoare arhitecturala sau istorica, și sa vezi câte ți se cer.

  Răspunde
 • De an de zile se chinuie domnul Gagu sa darame acea cladire…
  La vremuri noi, tot EI.

  Răspunde
 • Aparthotel ?!

  Ooo, domnul Gagu vrea sa atace în forță industria Publi24 sau ?!

  Pentru asta e nevoie si de discreție, complicat sa te „desfășori” taman prin centrul orașului !

  Răspunde
  • Banii pentru partid sunt buni din orice directie.
   Pana la urma de ce nu s-ar pune si o taxa, indirecta, pe cotaiala?
   Vrei sa te dai in barci, cotizezi la tovarasul Gagu care, la randul lui, cotizeaza la tovarasii de la partid.
   Cum care partid?
   Oricare partid!

   Răspunde
 • Bagati etaje peste etaje, dati autorizatii, apoi schelalaliti ca nu sunt parcari si le ocupati locurile altora din zona.

  Răspunde
  • Sunt curios daca PUz permite p+4 , nu cred ….

   Răspunde
 • Veste buna! Clădirile părăsite sau in stare de degradare trebuie renovate și transformate ! Sigur ca “ elitele” din opozite ar vrea sa nu se facă nimic! Vedeți cum arată Bucureștiul istoric și va cruciți! Eu le-as confisca dacă nu sunt capabili sa le renoveze ! Astfel statul ar putea sa le facă cu bani de la buget iar apoi le-ar închiria! Așa banii s-ar recupera iar orașele ar arată civilizat! Ca in occident cum comentează unii! Numai ca acolo nu merge cu “ nu am bani sau nu vreau”! Acolo “ democrația “ te obliga ! Dacă nu au ei grija sa vinzi!

  Răspunde
  • Taie-ti unghiile,spala-te,coase-ti șosetele și ieși puțin prin oraș. Vei vedea ca din cauza monopolului acestor asa ziși constructori legați direct de sfera politica în Buzău nu s-a construit nim8c.Preturile sunt asemănătoare celor din București sau Cluj tocmai pt ca nu s-a construit nimic. Pt ca oricare alta firma în afara de cele câteva ale magnatilor buzoieni, obține foarte greu documentația necesara. Asa, domnii constructori buzoieni au clienții asigurați, neexistând alta concurența. De ce nu se mai aude nimic de cei de la Maurer, firma care voia sa construiască la Buzău?

   Răspunde
 • Aparthotel? Ca cel de pe Str. Bucegi cu parcare in strada si nu in curtea proprie? Stiu ca pentru astfel de constructii ar fi normal sa asigure si locuri de parcare in curtea Aparthotel-ului. Sau este valabil pentru altii nu si pentru cei din Bz.

  Răspunde
 • Daca vine la pachet cu parcari. Altmineri va fi inca si mai mult taraboi in centru.

  Răspunde
  • Pai nu e nevoie !
   Cine-ar fi nebun sa vina la aparthotel cu mașina personală ?!
   Daca se-ntampla pocinogul si-ntre timp trece vreo cunoștință pe-acolo ?! 😉

   Răspunde
 • Demolați, construiți dar pentru cei cu venituri mici , bătrîni ,nevoiași pe care îi folosiți in diverse lucrări nu se construește blocuri sau locuri de muncă stabile doar moluri ,hoteluri ,biserici.

  Răspunde
 • Asa stiu pesedistii sa lupte cu inegalitatea sociala, iau de la saraci si dau la bogati, mai trancaneste Ciolanu putin la TV cu progresive tax, dupa care vine Ciuma sa Borsh sa spuna ca romanii o duc greu si ramane cota unica. De fapt sunt tari mai sarace ca Romania care au impozitare progresiva.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.