Ce se va face în locul vechii maternităţi ? Iată ideea avansată azi de Emanoil Neagu!

„Să stea liniştiţi cei care au anumite interese ori fac speculaţii. Terenul fostei maternităţi de pe Bd. Gării nu va fi dat, va rămâne în proprietatea CJ Buzău” a anunţat azi Emanoil Neagu, şeful CJ Buzău. Mai mult, Neagu a anunţat că aşteaptă inclusibv din partea buzoienilor sugestii pentru a se găsi cea mai bună soluţie pentru folosirea spaţiului respectiv.

„Am avut în gând să realizăm acolo o sală de sport dedicată persoanelor cu anumite deficienţe. Însă, am fost convinşi că o astfel de sală ar fi mai potrivită pe strada Horticolei, acolo unde există instituţiile şcolare specializate. Ideea e corectă, se va realiza acolo şi se va depune un proiect la Compania naţională de Investiţii. În aceste condiţii, pentru terenul de pe Bd. Gării vom căuta o altă variantă. Subiectul e în dezbatere publică, aşteptăm inclusiv sugestiile buzoienilor pentru a alege cea mai bună soluţi. Răstimp se va proceda la demolarea actualei construcţii. E şi aceasta o procedură de durată, e nevoie de multe autorizaţii înainte”.

Auraş Tereacă

 

loading...

12 comentarii la „Ce se va face în locul vechii maternităţi ? Iată ideea avansată azi de Emanoil Neagu!

 • Obsesia prietenului lui Matache-cămătaru este să aibă, normal, ce nu are, cultura. Ne putem aștepta ca, după complexul cultural Marghiloman, galeriile de artă, teatrul Ciprian, muzeul județean, centrul județean de cultură, centrul cultural Brătianu, să-i cășuneze tot vreo idee cheală precum scalpul lui de ocnaș. Bătrânii noștri au simțit nevoia unui așezământ pentru îngrijirea sănătății și au construit spitalul Brătianu. Acolo, dacă edilii se vor înzdrăveni la cap, trebuie făcut un spital municipal cu secție de urgențe. Iar în locul maternității este nevoie de un complex educațional multifuncțional: cămine, grădinițe, sală polivalentă pentru activități sportive, cultural-artistice și conferințe publice. Locațiile pot fi inversate, dar destinațiile: sănătate și educație sunt cele prioritare. Succesuri!

  Răspunde
 • Domnu Cazma nu are vreun proiect ceva, cu tinta la publicul defavorizat care nu are unde sa-si umple pipota?

  Răspunde
 • Nu se strica daca se va face un spital pentru copii.

  Răspunde
 • Poate muta palatul copiilor cu mai multe cluburi ca are mai mult spatiu. Sau un centru de recrere mixt bunici,parinti,copii.

  Răspunde
 • Un camin pentru copii sunt mulți copii pe străzi! Este părerea mea.

  Răspunde
 • Un bazin de innot cu sala de fitnes…Sa beneficieze toti buzoieni si cei avuti si cei de mijloc.

  Răspunde
 • Un magazin LIDL sau oferiti l domnuluiTescaru hotel are oare mai are nevoie de vreun spatiu????

  Răspunde
 • Un camin pentru copii strazi ,sau un camin pentru batrani

  Răspunde
 • Un azil de batrani ar fi ideal!!!Sau un spital numai pentru copii!

  Răspunde
 • parerea mea este ca ducem lipsa de un spital modern in aceasta urbe spitalul judetean fiind depasit fizic

  Răspunde
 • un spital modern ar fi cel mai indicat lucru ……… sau daca nu ….. atunci un centru penitenciar 😉 ( GLUMESC) Doamne fereste !!! …

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.