Ce se va întâmpla aici de săptămâna viitoare

Gata, se termină cu accidentele din perimetrul fabricii de bere, străzii Veteranilor, a cimitirelor de pe Șoseaua de Centură a Buzăului și a restaurantului Buzău.

Ultimul accident a avut loc duminică

Zona devenise cea mai periculoasă din tot județul din cauza șoferilor care alegeau să întoarcă fără a se asigura suficient, dar și a pietonilor grăbiți să traverseze (îndeosebi către cimitir).

„De săptămâna viitoare se vor monta separatoarele de sens din beton. Imediat după coborârea de pe podul de la Fabrica de Bere și până în prima curbă, unde se vor uni cu celelalte separatoare. Am primit acum confirmarea de la firma care se va ocupa de transportul și montajul separatoarelor”, a anunțat pentru buzoienii.ro viceprimarul Ionuț Apostu.

Cel mai grav accident s-a produs înainte de Crăciun, când doi pasageri ai unui taxi au murit în urma manevrei de întoarcere încercate de șofer.

În primele ore ale anului a murit și un pieton, spulberat în timp ce încerca să traverseze:

Montarea separatoarelor va însemna și nemulțumirea unora dintre șoferii și pietonii de pe relația Strada Veteranilor – Cimitirul Municipal Sf. Constantin și Elena. Aceștia vor trebui de săptămâna viitoare să ocolească până la giratoriul de pe strada Transilvaniei.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ce se va întâmpla aici de săptămâna viitoare

  • Foarte bine!
    Separatoare de sens ar trebui montate și pe bd Unirii Nord, pe segmentul Aurora Mall – Aqua Max. Sunt destui care încalcă marcajul dublu continuu pentru a efectua viraj la stânga către stațiile de carburanți, spălătoriile auto ori străzile laterale.

  • De ce nu se face un Giratoriu cum au multe alte sosele de centura? De la cimitir pana in M14 trebuie sa ajungem sa intoarcem in bariera Ploiesti?

  • Se face rondul, Transilvaniei și strada Bazalt – că tot a fost asfaltată de Toma după o sută de ani.

  • Pe cand o sa vedem un giratoriu pe la jumatatea comunei Maracineni spre Focsani care alaturi de cel de la Autorola si niste separatoare de sens de la podul peste raul Buzau pana la podul peste Calnau ar rezolva problema imbecililor care trec peste dubla linie continua sa intre in curti sau in sedii de firma ???? Ce o fi asa de greu sa faci asa ceva????

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.