Ce se va întâmpla cu copilul ?

Adrian Blidaru, victima suicidului de ieri de pe podul de la Mărăcineni, urma să devină tată.

În ciuda tinereții lor, Adrian (17 ani) și Raluca (16 ani) au conceput un copil, testul de sarcină fiind pozitiv.

Pentru că se iubeau, chiar dacă exista o nemulțumire a părinților, cei doi îndrăgostiți din Lopătari (Liceul de Arte respectiv Liceul Economic) hotărâseră să păstreze și, mai apoi, să crească împreună copilul.

Numai că, între timp, planul lor a fost stricat de ceva/cineva. Gestul suicidal al lui Adrian – nu a lăsat vreun bilet de adio – este fie consecința unei groaznice supărări de moment (ar fi fost văzut de cineva luni seară mergând răvășit cu o sacoșă în mână), fie rodul unei răzbunări crunte.

Adrian a lăsat în urmă o familie răvășită de durere (mamă, tată, frate, soră, etc), o iubită asemenea, dar și o mică ființă în burtica tinerei mame. Oare ce se va alege de ea ?

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ce se va întâmpla cu copilul ?

  • Curvasaraie de tineri, si nici macar mintea sa foloseasca protectie nu au avut-o desi gasesti la orice colt de strada… dar dupa aia nu mai e aceeasi senzatie de pericol cum zic tinerii. Pericol au vrut, pericol au gasit.
    Ca si in cazul celuilalt spanzurat, cu cat se afla mai multe din viata lui cu atat iti dai seama ca mare pierdere nu e si ca a cautat-o pana a gasit-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.