Ce se va întâmpla cu Hasdeul ?

Nicio surpriză, Laurențiu Țepeluș (locul patru pe lista PSD Buzău pentru Camera Deputaților) va primi carnetul de parlamentar.

„Să știți că eu n-am făcut nicio cerere în acest sens. Ba chiar, oferta care mi s-a făcut, m-a luat prin surprindere. De ce am acceptat-o ? Pentru că vreau să fac ceva. Să îmbunătățesc Legea Educației și, implicit, învățământul din România. Cu siguranță că voi activa în Comisia pentru Învățământ, mă voi implica total în acești patru ani”, i-a spus Țepeluș reporterului buzoienii.ro.

Țepeluș este profesor de filozofie și director adjunct la Hasdeu. În ultimii patru ani și jumătate a activat și în Consiliul Local al Mun. Buzău

„Cum va rămâne cu Hasdeul ? E clar, mă voi retrage din funcția de director adjunct. Dar, voi încerca să-mi păstrez câteva ore. A preda e plăcerea mea. O să văd cum o să-mi fac timp pentru asta”, a adăugat Țepeluș.

Țepeluș a făcut echipă (în ultimii 13 ani) la conducerea Hasdeului cu Ionel Banu și Anca Florea. Cum și actualul director plin va ieși în următoarele luni la pensie, la Hasdeu se va organiza, cel mai probabil, concurs pentru desemnarea unei noi conduceri a liceului

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Ce se va întâmpla cu Hasdeul ?

 • Nicio problema.In locul domnului director Banu,poate fi numita doamna profesoara de,desen, cea care a propus sanctionarea elevului ,,obraznic’ !

  Răspunde
 • Ai vrea tu Cocstele! Ti-e capul la bunaciuni!
  Da, dar vezi ca este si cea care canta frumos pe litoral si se uita la portofele. E grase, nu e grase?

  Răspunde
 • Țepeluș și-a dorit să ajungă parlamentar și a făcut tot ceea ce a putut pentru acest lucru. Nu a contat, deputat sau senator.
  Ca profesor nu s-a remarcat cu nimic, ca director adjunct nici atât. S-a remarcat când l-a susținut pe Dragnea în Piața Victoriei.
  Împreună cu directorul Banu, zis Johnny Cash au „muls” Hașdeul cât au putut. Prietenii știu de ce…

  Răspunde
 • Se închide sigur si dupa ce o pleca de la Parlament o sa se închidă si acela.

  Răspunde
 • Elevul „obraznic” era de fapt un elev cu probleme de alcool si posibil si droguri, cu certificat medical de sevraj alcoolic, absente cu saptamanile, atitudine agresiva, scandaluri si probleme cu multi din jur. Si profesoara, o pitipoanca, deci s-au intalnit 2 elemente nasoale. Antena face emisiuni pentru prosti, unde iti creeaza ei realitatea, dupa cum vor sa le iasa telenovela. Faptul ca a luat o nota acceptabila la BAC nu schimba cu nimic, mai ales ca daca ar fi dat la mate, pica BAC-ul complet, la romana sa fii trepanat sa nu iei peste 8.

  Răspunde
 • Concurs de imprejurari poate! Decizia este deja luata. Intrebati conducerea Inspectoratului scolar.

  Răspunde
 • De ce nu, „geniul sahist” sau maică-sa, adevarata Sosoaica, aceasta dublura a mahalagioaicei aleia de la AUR? Ca deh,trebuie „sa se afirme” si „tanara generatie.

  Răspunde
 • Cum, ramane sa imparta Johnny spaga din transferul elevilor, singur ?!
  Nuu pooot sa creeeed…

  Offfff

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.