Ce se va întâmpla cu „Omul Anului” la Buzău

E o informație de ultimă oră neconfirmată încă de Costel Vânătoru.

Din mai multe surse, reporterul buzoienii.ro a aflat că Vânătoru s-a despărțit azi de Banca de Gene.

Plecarea lui Daea de la conducerea min. Agriculturii, poate însemna și sfârșitul Băncii de Gene de la Buzău

„Da, va pleca de acolo. Mâine îi anulez detașarea la Banca de Gene. Se va întoarce la noi la SCDL. La noi are oricând ușa deschisă”, ne-a spus în această seară C-tin Vlad, directorul Stațiunii de Cercetare Legumicolă Buzău.

Costel Vânătoru (foto dreapta), cercetător și doctor în horticultură, a fost desemnat doi ani la rând „Omul Anului” în mun. Buzău

După unele surse, proiectul „Banca de Gene de la Buzău” va fi înghețat sine-die de PNL din pricina lipsei fondurilor.

Din Banca de Gene de la Buzău, care urma să păstreze în condiții speciale semințele tuturor plantelor din România („Tezaurul Vegetal” al României) – riscă să rămână doar sigla, montată în Crâng, pe repede înainte, în luna septembrie.

Despre acest subiect a scris în această seară și site-ul agrointel.ro. Se spune că în locul lui Costel Vânătoru la Banca de Gene ar fi fost trimis în băjenie directorul AFIR – Adrian Chesnoiu. CLICK AICI pt. mai multe detalii.

Vom reveni cu noi informații vineri dimineață.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ce se va întâmpla cu „Omul Anului” la Buzău

  • Cei de la aeroportul Buzau unde se vor intoarce?

  • Oricum ar fi fost o alta cacialma politica!Bursa de peste de la Tulcea, inaugurata cu mare fast de Coana Veorica s-a închis si exemple sunt multe din păcate pentru cei care contribuie la bugetul statului…

  • Auras, mergi la Camera de Comerț și Industrie din Buzău și cere o listă cu cei care plătesc din profitul lor pentru acest judet, aia sunt oamenii anului, văd că pe ei nu îl laudă nimeni, se fac doar jocuri politicianiste, sursa adevărată pentru dezvoltare și bunăstare sta în acești oameni și mă refer strict la cei care plătesc taxe și impozite pe bune !!!

  • De ce l-au ‘caterisit’ pe Vanatoru de la ‘banca de gene’? …..’Prietenii’ stiu de ce! Cateodata,trecutul ….te urmareste.’Prietenii’ stiu de ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.