Ce se va întâmpla la Compania de Apă. Veste proastă pt. unii angajați

Primarul a făcut anunțul după o ședință avută cu Simona Săvulescu, noul director al Companiei de Apă:

„Nu mai creștem prețul apei nici măcar simbolic, cu 2%, chiar dacă firma de apă va accesa proiecte importante cu fonduri europene.

„Noul director, înscăunat pe 29 martie, și-a intrat în pâine și va propune un nou plan de management. Nu vor mai crește prețurile, ci se vor reduce costurile. Asta poate însemna și reduceri de personal. Se lucrează la o nouă organigramă. Ca să nu existe discuții, personalul va fi evaluat de o firmă independentă, care se ocupă la nivel național cu așa ceva”, a anunțat primarul.

Toma a mai anunțat că la Compania de Apă, după Primăria Buzău, se va aplica sistemul japonez Kaizen, care are ca finalitate un produs mai bun calitativ, la un preț mai mic și cu un timp mai mic de livrare.

„Am reușit deja cu Tran-Bus și cu Urbis să le pun pe picioare, să ofere servicii mai bune buzoienilor și să fie apreciate de oameni. Așa se va întâmpla și cu Compania de Apă, care are o imagine proastă în ochii buzoienilor, din cauza tarifelor mari și a unor angajați bănuiți a fi fost angajați pe pile, cu salarii mari. Dar să știți că am găsit acolo și oameni buni, muncitori și profesioniști”, a adăugat primarul.

Toma, după o ședință la Comp. de Apă

Dacă primarul Toma și directorul Simona Săvulescu vor reuși atragerea de fonduri europene fără a crește tariful se va dovedi că fostul primar C-tin Boșcodeală și fostul director Ionel Tescaru i-au mințit pe buzoieni ani la rând când le-au spus că mărirea tarifelor le-a fost impusă de UE și de BERD.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Ce se va întâmpla la Compania de Apă. Veste proastă pt. unii angajați

 • Pai tocmai ca nu ve ti mai accesa acele fonduri europene , acesti bani din marire erau pt. Cofinantarea fondurilor europene. Pe ce lume traiti ? Distrugeti tot ce sa muncit de 3 ani de zile ? Aprobari samd. O sa va sara in cap primarii din judet.

 • Poate noua conducere va actualiza rubrica declaratiilor de avere a angajatilor de la Compania de apa Buzau de pe saitul companiei , declaratiile sunt vechi si intre timp au aparut modificari atat in randul angajatilor cat si la salarii .
  Daca vrem transparetenta , sa vedem si noi ce salarii incaseaza cei ce se ocupa de calitatea serviciiilor de apa si canalizare din judetul Buzau , de calitataea apei ne-am lamurit dar de celalalt aspect inca nu……
  Avem sau nu avem surprize ???

 • Care primari vor sări în capul buzoienilor? Aceia cu nevestele, fii, fiicele și alte neamuri angajate de Tescaru pe salarii mari fără să miște un deget, fiindcă și dacă ar vrea să muncească nu-i duce capul și nu au nici o pregătire în domeniu?

 • Fanfan la Tulipe ,mai documenteaza-te referitor la declaratiile de avere , nu prea mai sunt obligatorii ,dar daca demonstrezi cu legea ca mai sunt ! jos palaria

  Gheorghelaș : referitor la neamuri ,fice , neveste !!!! ai dreptate !!! dar ai o problema !!!! toate sunt P.S.D – iste .
  Domnule Tereaca te rog nu sterge postul !!!!!!! merci si o zi buna

 • Bine le face. Sunt multi angajati care plimba hartii prin sediul companiei de apa. Alti sunt pe la terase sau baruri la cafea in timpul programului. Acei angajati sunt neamurile si rudele Tescaru si Boscodeala !

 • Angajatule, și alde Bebe Ionescu PNL sunt tot pesediști?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.