Ce soluție le-a fost oferită locatarilor

Modernizarea și înfrumusețarea Bd. Unirii a venit la pachet cu un neajuns pentru locatarii celui mai înalt bloc din oraș.

În jurul blocului s-au montat pavele (vezi foto mai jos):

Înfrumusețarea spațiului pietonal înseamnă însă excluderea mașinilor!

Pentru că nu se cade ca mașinile să circule și să parcheze pe noile dale, muncitorii de la Strabag au montat inclusiv stâlpișori (care împiedică accesul auto):

La fel s-a întâmplat (stâlpișori montați) și mai jos nițel, în spațiul dintre magazinul chinezesc și sediul PSD (vezi foto mai jos):

„Noi unde ne mai parcăm mașinile ?”, au întrebat locatarii – care foloseau spațiile respective drept parcare.

Primar C-tin Toma: „Am vorbit cu cei de la LIDL-ul de pe Calea Eroilor. Avem o relație bună cu ei, ne-au înțeles, așa cum au făcut-o și cei de la Kaufland. Deci, se poate parca peste noapte și la LIDL-ul de pe Calea Eroilor, care e în apropiere”.

Noroc cu marii retaileri din oraș, cam singurii care au inventat noi parcări în municipiu (și au cumpărat teren pentru asta!)

Primarul a mai anunțat că se va putea parca în continuare pe Bd. Unirii „până când se va face recepția”.

Asta ar însemna probabil prin toamna anului viitor, întrucât în 2023 între avion și podul Mărăcineni trebuie săpat și băgată canalizare (și abia apoi făcută asfaltarea de către Strabag).

Putându-se parca în continuare pe Bd. Unirii, municipalitatea primește răgazul suficient ca în primăvara anului viitor să amenajeze și câteva parcări supraterane, pe modelul Slatina.

Slatina e primul oraș din țară care a amenajat astfel de parcări cu lift

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Ce soluție le-a fost oferită locatarilor

  • Don Primarele, câini latră, ursu merge. Nu ai vrea și matale să ți parchezi mașinile la Kaufland in bariera Ploiesti și până la Primărie(unde e mașină de servici) să faci mișcare pe jos, că trotuarele pe Unirii sunt gata, mai ales că vine iarna

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.