Ce spune atletul buzoian Horațio Zaharia

Unde alergăm ? Pe noul stadion de atletism, dotat de curând cu pistă sintetică, sau prin Crâng ?

La această întrebare ne-a răspuns alergătorul veteran buzoian Horațio Carol Zaharia, care, la 51 de ani, face încă atletism de performanță pentru veterani (110 și 400 de metri garduri).

„E părerea mea. Dar eu, dacă aș alerga pentru sănătate, tot prin Crâng aș face-o. N-aș renunța la Aleea Căprioarei, să fim serioși, e mai frumos să alergi prin pădure, printre copaci verzi. Pe stadionul de atletism eu aș sugera să se alerge când cineva se pregătește pentru o distanță anume, când are nevoie să obțină un timp cât mai bun. De exemplu, elevii care vor să acceadă la un liceu sau facultate unde se dau probe sportive”, a explicat Horațio Zaharia.

Pe Aleea Căprioarei se aleargă, pentru sănătate, între barieră și intrarea în Crâng

loading...

3 comentarii la „Ce spune atletul buzoian Horațio Zaharia

 • Ce manipulare! Alergați în Crâng, nu mai intrați pe stadion, nu e bine acolo, că doar Toma nu a renovat cu bani publici ca să aibă acces tot mucosul! Mai bine pe Aleea Căprioarei, printre mașini, bicicliști și pensionari libidinoși, oriunde, de fapt, dar ieșiți drakului de pe stadion, că deranjați! Săracilor care sunteți niște săraci, noi facem performanță aici, nu e pentru voi!

 • Nu e bine sa alergi in Parcul Crang pe Aleea Caprioarei, e strada circulata inghiti noxe si risti sa fii omorat de o masina sau bicicleta. In plus alergatul pe suprafete asfaltate e contraindicat, iti dauneaza la incheieturi.
  Poti in schimb sa alergi pe aleile de pamant din padurea Crang care e alipita parcului Crang. E mult mai sanatos sa alergi pe pamant, inconjurat de natura si aer curat.
  Multi sportivi alearga prin padurea Crang adusi chiar de profesori la alergat prin padurea Crang cum ar fi cei de la liceul sportiv sau cluburile sportive.
  Cei mai amatori mai mult se plimba, de alergat mai putin, doar asa cat sa nu uite cum se alearga.

  Au bagat bani in pista de atletism degeaba, doar sa o foloseasca niste fițoși carora le put aleile de pamant din natura, vor cauciuc sintetic poluant.

 • Stimabile @Ar , ai putea să te uiți la „tac-tu’ și „mă-ta” și să ne definești și nouă imaginea unor asazisi „pensionari libidinoși”? Nu de-altceva , dar fiind eu însumi pensionar , n-aș vrea să mă văd în ipostaza asta …
  Mulțumesc ,domnule Tereaca , pentru postare , dar unor accente extremiste , discriminatorii , numai așa se poate riposta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.