Ce spune directorul Trans-Bus despre autobuzul eșuat în flori

Reacție a directorului Tran-Bus după cazul autobuzului firmei private AutoValmi eșuat ieri în florile de pe scuarul străzii Obor.

„Doamne, ce scandal ar fi ieșit dacă era autobuzul nostru. Toate televiziunile ar fi fost acolo, toți s-ar fi isterizat, uite cum hârbul de la Trans-Bus blochează două ore intersecția. Așa, dacă n-a fost autobuzul nostru n-a mai făcut nimeni tapaj din asta. Sper că acest incident să fie învățătură de minte și pentru AutoValmi și alți transportatori privați. E bine când li se întâmplă și lor ? Cred că nu. Deci, haideți să ne vedem fiecare de treaba lui și să nu mai considerăm astfel de lucruri ceva ieșit din comun. Așa sunt mașinile, și autobuzele, se întîmplă să se mai și strice”, a spus Gică Toader.

Autobuzul care a blocat intersecția aparține firmei Autovalmi și efectua cursa Buzău – V. Pașii – Robeasca.

loading...

3 comentarii la „Ce spune directorul Trans-Bus despre autobuzul eșuat în flori

  • Așa este domnule Director Toader.
    Condițiile de transport călători se îmbunătățesc și se vede asta zilnic. Însă unora le este greu și sunt invidioși. Așteaptă la colțuri greșeala ca să facă apoi valuri. SUCCES IN CONTINUARE!

  • Fii sigur ca hienele te asteapta ca sa te manance de viu.

  • Încă un caz în care un șofer dă cu nasul de parbriz .Bine că nu a lovit decât un strat de flori că altfel ieșea mare bai .Eu l-aș pune ,decât să-l amendeze ,că și așa cu banii de amendă n-ar face mare lucru ,să-l pună să refacă florile peste care a intrat ,mai ales că așa cum am auzit și Buzăul ,la fel ca Timișoara ,va căpăta numele de „„Oraș al florilor ””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.