Ce spune directorul Trans Bus

După ce Trans Bus-ul a fost acuzat lunile trecute că are autobuze mai mult goale (pe rural), de azi situația s-a inversat.

Începerea școlilor a aglomerat autobuzele la orele la care elevii intră și ies de la școală/liceu.

La prânz – cursa de Vernești – Tisău
Astă seară – cursa spre Smeeni

Gică Toader, director Trans Bus: „Da, e un moment neplăcut, dar lucrăm la corectarea programului. Discutăm cu primarii, cu șoferii noștri, pentru a suplimenta cursele cu aflux de călători. Pe de altă parte, oamenii trebuie să înțeleagă că fiecare cursă costă bani și că trebuie să echilibrăm veniturile cu cheltuielile”.

Directorul Trans Bus speră că o dată cu reluarea școlilor firma de transport va încasa din nou subvenția pentru abonamentele gratuite ale elevilor (de la guvern), dar și că efortul primăriilor de subvenționare a curselor va fi completat de Consiliul Județean.

„Sunt convins că dacă CJ Buzău va intra în ADI, situația se va îmbunătăți” – Gică Toader

Deja, de mâine, în urma discuțiilor cu Trans Bus, unele primării din județ au anunțat suplimentarea curselor.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Ce spune directorul Trans Bus

 • Tans bus sa aiba acelasi tratament fiscal ca si o firma privata.. Fara subventii…sa si faca publice veniturile pe fiecare traseu si natura lor (subventii, incasari din bilete si abonamente etc) +cheltuielile.
  Pana nu face asta… FURACIUNE PE FATA

 • Pe langa cei de liceu, sunt si foarte multi elevi de gimnaziu care vin in mod ilegal la scoala in Buzau. Asta e realitatea, stie toata lumea.

 • De ce nu scrieti despre datoria Transbuz ? Peste 80 miliarde vechi adunate într-un an. Facem ca in comunism? Scriem doar de bine si ce trebuie?

 • SAU DATORIA PRIMARIE DE 100 MIL. CATRE URBIS , NICI DE ASTA NU STII DOMNULE TEREACA ???

 • Domnule reporter, se pare ca nu s doar eu cel care a observat ca ții cu ursul!!!
  Cine si de ce a platit timp de aproape 1 an motorina plus restul cheltuielilor ale Trans buz in conditiile in care ei nu incaseaza nici jumatate din bani???
  De ce sa platesc eu contribuabil plimbarea autobuzelor GOALE prin oras si județ provocand astfel cozi uriase??? Cand pe un traseu circula 3 linii diferite!!! Cu acei bani se asfalta jumătate din oraș care este praf Mai rau ca acum 5-6 ani.
  Cu respect Nelu Vasilache!
  Daca primarul nu a mai vrut sa subvenționeze RAM, de ce sa subvenționeze trans bus???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.