Ce spune primarul Toma. „N-are rost să mai discutăm acum”

E aproape o certitudine, în 2020 nu va mai fi Drăgaică la Buzău.

„Altele sunt prioritățile acum. Nici n-are rost să mai discutăm. Important e acum să scăpăm cu bine din nenorocirea asta. Chiar dacă se vor relaxa poate restricțiile în săptămânile viitoare nu cred că vor mai fi permise activitățile cu multe persoane”, a spus primarul.

Probleme mari riscă să aibă în 2020 și celebrul talcioc de la Drăgaică, unde se adunau duminică de duminică mii de persoane la un loc. Anulate vor fi foarte probabil și zilele comunelor.

De asemenea, de suferit pot avea și echipele de handbal și fotbal de la Gloria, unde se puteau strânge mii de oameni laolaltă la meci.

Rămâne de văzut și când vor avea loc alegerile locale, unele voci anunțând ca probabilă luna septembrie.

O altă întrebare, care interesează pe cei mai mulți, e dacă și când va fi reluată școala. Cele mai optimiste voci vorbesc despre jumătatea lunii mai. Alții, mai pesimiști, consideră că actualul an școlar va fi încheiat cu ce s-a făcut până în martie.

Dureros pentru credincioși va fi faptul că slujba de Înviere nu se va putea ține în 2020 cu public. Deocamdată și obișnuitele slujbe de duminică se țin cu ușile închise pentru enoriași.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Ce spune primarul Toma. „N-are rost să mai discutăm acum”

  • E bun si virusul asta la ceva, ne scapa de o mizerie crancena ce dainuia an de an in mascarada aia de la Dragaica.

  • Mizerie crancena e parerea ta. Nu trebuie sa jignesti ceva ce nu iti convine tie. Poate nici mie nu imi convine de tine si nu te jignesc. Si sa stii ca multi asteapta dragaica, dar acum asta e situatia. Si ne mai gandim si la comerciantii de acolo, ca asta era meseria lor, si acum pt ei situatia e destul de rea. Dar ce rost are sa ne gandim la altii, trebuie sa avem gura mare si spurcata ca asa e rasa omului….

  • O mizerie mai puțin! Desființată să rămână!

  • Mare păcat. Asa distractie sa lipsească românului. Or sa plece toti țiganii care au venit cu greu acum sa isi vada patria inapoi in vest daca se anulează asa ceva. Unde o sa se ajungă? Ce o sa faceti domnu Toma, o sa interziceti si manelele ca primarele ala de pe gârla Begăi?
    Este oameni care plânge.

  • Practic virusul pune capat tiganiei si banilor publici risipiti – spectacole de 2 bani, dragaica. Talcioc, etc
    A redus poluarea , consumul de petrol etc

  • Fraților dacă nu vă place dragaica sau ce se desfășoară în timpul ei stați acasă și nu mai comentați atât!Unii o așteaptă cu drag pentru a se distra cu familia,prietenii etc!Nu contează ce ești,interesul e să te simți bine!nu mai fiți rasiști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.