Ce spune Toma despre noile apariții din Buzău

Imaginile inserate în articol ne-au fost trimise de cititorii de pe Aleea Veteranilor din Buzău.

E vorba de un drum paralel și care poartă același nume cu strada care duce din Micro XIV înspre Fabrica de Bere, pe lângă  cimitirele Sf. Andrei și Sf. Vineri.

Strada a fost excavată de firma care pregătește lucrarea de asfaltare, iar în urma ploilor din ultimele zile de la Buzău s-a umplut cu apă.

„E ca un lac de acumulare aici la noi. Îl rugăm pe domnul primar să trimită pe cineva pe Aleea Veteranilor să ni se facă o alee pentru a putea ieși din case. Suntem veniți în țară de 3 zile, vrem să cumpărăm materiale să lucrăm la casă și nu se poate intra de nici un fel pe aceasta stradă. Întelegem că se lucrează, dar trebuie să ni se facă o alee ca să putem ieși cumva”, e comentariul unui „riveran”.

Nu doar pe Aleea Veteranilor străzile s-au transformat în mici canale venețiene, ci și pe Țiglari, Izlazului etc. Primarul Toma și-a cerut scuze locatarilor:

„Îmi cer scuze acestor oameni. Pe aceste străzi sunt lucrări de pregătire a asfaltării și cu aceste ploi s-a ajuns ca disconfortul oamenilor să fie și mai mare. Vom trimite echipe pentru a scoate apa de acolo. De săptămâna viitoare, dacă nu mai plouă, pe străzile pe care lucrările sunt avansate sperăm să începem să turnăm asfalt”.

În ajutor riveranilor au sărit și pompierii care acționează cu motopompe pentru tragerea apei din canalele formate.

UPDATE: Pe Aleea Veteranilor apa a fost scoasă de pe stradă. În caz că va mai ploua, contructorul și-a luat obligația de a le crea oamenilor un nou  drum de acces.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Iată ce răspunde proprietarul microbuzelor Karsan! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ce spune Toma despre noile apariții din Buzău

  • Acolo trebuia sa intervina firma ce are contractul de asfaltare, pe banii ei (aia multi obtinuti din contractele cu statul), nu pe banii publici.
    Inteleg ca acolo lucreaza firma Hidro Salt B92 a lui Deugene Baiculescu care are contract de milioane de euro pentru asta.

  • Domnului profesor tot respectul !

  • Pe aleea Paltinilor din micro14 este la fel. Multa apa. Sa inceput o parcare si a ramas asa. Terenul sa lasat si acum este un mare lac. In loc de alee. Va rog sa luati masuri. Sa mai nivelati nisipul. Pietrisul……

  • da, dar acum pot pescui in voie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.